Фото галерија

Едукативна радионица на тему ,,Еко-туризам и одрживи развој"

Викенд иза нас обележили су и ученици старијих разреда који су у оквиру биолошке секције са својим предметним наставником, Александром Богосављевићем, реализовали едукативне радионице на тему ,,Еко-туризам и одрживи развој". Радионице су реализоване на планини Стол, а исте су део пројекта Друштва младих истраживача Бор ,,Боље је одрживо" на којем је наша школа једна од партнера.
Дечија недеља 2021/2022.

И ова Дечија недеља је прилика да подсетимо да децa треба да буду заштићена и срећна, да живе у подстицајном, здравом и сигурном окружењу у коме могу да остваре максимум својих потенцијала, а то се постиже континуираном бригом о заштити, унапређењу и промоцији дечијих права у којој учествују сви релевантни друштвени актери
"Упознати земљу значи осетити њен дух"

"Упознати земљу значи осетити њен дух" Поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе у продуженом боравку у Шарбановцу дана 15. септембра одржана је радионица за ученике првог образовног циклуса. Ученици су се упознали са обележјима наше државе Србије и као резултат тога израдили заставу наше земље.
Градско такмичење у стоном тенису 2021/2022.

Дана 29.9.2021. године одржано је градско такмичење у стоном тенису. Екипа у саставу Крачуновић Милица и Драгана Пантелић заузела је прво место и тиме стекла право учешћа на окружно такмичење. Подмлађена мушка екипа у саставу Марковић Дален и Крачуновић Никола заузела је четврто место. Похвале за наше ученике и предметног наставника Александра Динића.
УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ

УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ представља законску могућност да се у школама чује реч ученика, кад су у питању све теме, активности,прописи који се односе на ученике и утичу на њихов живот, здравље,успех у школи и тиме на њихову будућност. Ученички парламент заступа интересе свих ученика школе. Ученички парламент своје предлоге и сугестије доставља директору, Школском одбору, Наставничком већу и Савету родитеља.
Радионица писање вести - Базен у Шарбановцу

Ученици осмог разреда у Шарбановцу су дана 16.9.2021. године посетили базен у Шарбановцу (најактуелнију новинарску тему током летњих месеци). На практичан и сликовит начин упознати су са појмом вест, а потом су добили смернице за реализацију радионице (фотографисали су најзанимљивије детаље базена и околине). Дана 23.9.2021. године реализована је радионица писање вести - Базен у Шарбановцу. Ученици су на веома креативан начин применили стечено знање писања вести. Реализатор ових активности била је наставница српског језика, Мира Стевановић.
Награде и похвале најбољим ученицима

Дана 4.7.2021. године, у матичној школи у Брестовцу, у присуству ученика, одељењских старешина и родитеља, директор школе Александар Влаховић уручио је награде и похвале ученицима који су током школовања постигли одличан успех и изузетне резултате у остваривању садржаја из наставних предмета и програма. Директор школе је пригодним обраћањем указао на висока постигнућа која је ова генерација ученика остварила и том приликом пожелео им још више одличних оцена у даљем школовању, младалачких осмеха, а најпре добро здравље, личну и породичну срећу.
Међународни дан жена 2020.

На креативној радионици реализованој у матичној школи, ученици првог образовног циклуса су обележили Међународни дан жена!
„Читај гласно“ - 2020/21.

Акцију „Читај гласно“, који већ четврту годину организује Друштво школских библиотекара Србије поводом Националног дана књиге, ученици ОШ „Станоје Миљковић“ обележили су на пригодан начин.
„Милорад Петровић Сељанчица”

Ученици издвојеног одељења у Шарбановцу су остварили запажени успех на Књижевном конкурсу „Милорад Петровић Сељанчица” 2020 у организацији УГ „Играле се делије”. Давид Јаношевић и Матеја Сараковић освојили су дипломе и Зборнике за треће место док су Зорана Грујић, Анђела Љикић и Новак Стојиљковић похваљени. Њихови радови су обајвљени у Зборнику радова у којима можемо и ми уживати. Посебно похваљујемо награђене и похваљене ученике као и остале вредне ученике који су учествовали на овом конкурсу.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај