Улица дечијег осмеха 2013

Датум: 21. Januar 2014 13:51 Категорија: Новости

Учешће на манифестацији "Улица дечијег осмеха"

Ученици наше школе учествовали су на ликовном и литерарном конкурсу манифестације „Улица дечијег осмеха“. Награђени су радови следећих ученика:
  • литерарни радови: Анђа Мацић (Брестовац, Јована Перић (Шарбановац), Лазар Првуљесковић (Метовница)
  • ликовни радови: Бобана Николић (Брестовац), Теодора Крачуновић (Шарбановац), Анастасија Марковић (Метовница)
  • украсни предмети, честитке и капе: Марко Митаковић (Брестовац), Кристина Кринић (Шарбановац), Немања Стаменковић  (Метовница).

 

 

 

 

 

 

 
Дана, 25.12.2013. год. ученици наше школе из Шарбановца (други, трећи и четврти разред) и Метовнице (први, други и трећи разред) изложили су направљене украсне предмете, новогодишње честитке и капе на продајним штандовима у Бору испред Дома културе. Продајна изложба је трајала од 11 до 14 часова тог дана. Новац који је зарађен на продајној изложби биће искоришћен за набавку материјала или игрфачака за продужени боравак.

У реализацији ове активности са ученицима су учествовали следећи наставници разредне наставе: Александра Катић, Мила Јовановић, Милица Миловановић и Дејан Марковић и васпитачица Вања Фусијановић

Истог дана продајну изложбу истог карактера, у центру села Брестовац организовале су са својим ученицима наставници разредне наставе Невенка Петровић, Бобана Блажевић и васпитачица Драгица Стангачиловић
 
Александра Катић



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај