Признање и награда школи

Датум: 25. Septembar 2012 18:23 Категорија: Новости

Prvo mesto za najbolje uredjen sajt dobila škola OŠ „ Stanoje Miljković“ iz Brestovca

http://www.akademijafilipovic.com/vest.php?do=view&id=23

Prvo mesto za najbolje uredjen sajt dobila škola OŠ „ Stanoje Miljković“ iz Brestovca

Dodeljene  nagrade  za najbolje uredjen sajt projekta SVE ŠKOLE SRBIJE NA JEDNOM MESTU – WWW.NASASKOLA.RS

18.08.2012 godine  u okviru skupa  "Inkluzivno obrazovanje pravo i potreba svih"  održana je  svečana akademija Akademije Filipović doo iz Jagodine. Povod akademije je devetogodišnje postojanje i izvanredni rezultati koje je Akademija Filipović ostvarila tokom svog postojanja. Akademiju i skup uveličao je veliki broj gostiju, direktori i stručni saradnici, iz škola i predškolskih ustanova iz cele Srbije.

Na svečanoj akademiji dodeljen je veliki broj zahvalnica i nagrada pojedincima i ustanovama koji su svojim  učešćem, radom, saradnjom i zalaganjem doprineli razvoju, unapređenju, uspehu  i afinitetu  Akademije Filipović doo.

Dodeljena je i nagrada , besplatan seminar „Bukvar žiovotne sredine“  za nastavnike škole, OŠ „ Stanoje Miljković“ iz Brestovca   http://osstanojemiljkovic.nasaskola.rs/strana/134/Pravoslavni-katihizis/   za najbolje uredjen sajt projekta SVE ŠKOLE SRBIJE NA JEDNOM MESTU,  LAKO I JEDNOSTAVNO – WWW.NASASKOLA.RS .

U trci za najbolje uređen sajt projekta za školsku 2011/2012 drugo mesto osvojila je OŠ „ Rada Miljković“ iz Jagodine. Treće Mesto osvojila je OŠ „ Jovan Kursula“ iz Varvarina. Škole su dobile prigodne poklone koji su se sastojali iz IT opreme i knjiga.

Za sledeću školsku 2012/2013 godinu, najavljeni su još vredniji pokloni. Među kandidatima za nagradu nalazi se OŠ „ Duško Radović„ iz Sremčice http://osduskoradovicsremcica.nasaskola.rs/

Očekuje se pristupanje velikog broja škola projektu SVE ŠKOLE SRBIJE NA JEDNOM MESTUM, LAKO I JEDNOSTAVNO – WWW.NASASKOLA.RS.

Zašto ? Odgovor daju same škole pa jednostavno pogledajte priložene linkove :

http://oskaradzicsurcin.nasaskola.rs/vesti/23/Oficijalni-sajt-mkole/

http://osjovankursula.nasaskola.rs/vesti/42/Izbor-za-najbolji-mkolski-sajt/

http://osvojvodastepabeograd.nasaskola.rs/vesti/24/Seminar/

http://osduskoradovicsremcica.nasaskola.rs/

http://tehnickaskolacrnatrava.nasaskola.rs/vesti/21/Strucno-usavrsavanje-nastavnog-osoblja/



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај