Активности за Дан школе

Датум: 05. April 2012 18:41 Категорија: Новости

Дан школе се ове године организује у подручном одељењу у Метовници, у уторак, 24.04.2012. год. и исти дан је планиран као наставни, са напоменом што се у свим нашим одељењима часови скраћују на 35 минута.Долазак ученика у јутарњим часовима је по устаљеном реду вожње.

Спортске екипе одељења Брестовца и Шарбановца, по доласку у јутарњим часовима у својим местима, пут настављају за Метовницу са наставницима Жикић Тањом и Динић Александром.

Екипа из Шарбановца иде комбијем ујутру за Метовницу, а из Брестовца ученици иду аутобусом који полази у 7,00 из Бора и иде за Метовницу преко Брестовца.

Од 8,00 - 11,00 часова спортска такмичења.

Ученици учесници спортског такмичења из Шарбановца се из Метовнице враћају за Шарбановац комбијем у 11,00 часова .
Брестовачки ученици-учесници спортског такмичења се за Брестовац враћају аутобусом који полази из Метовнице у 14,00 а који истом приликом развози и ученике Метовнице.

Наставно особље и ученици Метовнице припремају пригодан програм поводом Дана школе са почетком у 13,00 часова у сали Дома културе у Метовници (за реализацију програма и дочек гостију задужен је Марковић Дејан, са наставним особљем издвојеног одељења Метовнице).

По завршетку свечаног програма пригодно дружење у просторијама школе у Метовници.
 Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај