Свети Сава у Брестовцу 2016

Датум: 01. Mart 2016 18:31 Категорија: Новости

Дан духовности – Свети Сава у Брестовцу


      Поводом прославе Дана Светог Саве у матичној школи у Брестовцу реализована је прослава која је имала неколико сегмената: обредно резање славског колача уз присуство свештеника, приредбу, изложбу радова и одељењске прославе.
      Домаћин школске славе ове године био је ученик осмог разреда Немања Илић са својом породицом. Приредба је била едукативна, свечана, садржајна и показала је сво богатство  талента и одгворност наших ученика и ентузијазам, залагање и стручност наставника. Уреализацији приредбе учествовао је велики број ученика млађих и старијих разреда и припремне групе. Организатори и аутори приредбе су: наставница српског језика - Гордана Станковић, наставник музичке културе - Жељко Станковић, васпитачица - Драгица Стангачиловић и наставници разредне наставе - Зорица Калиновић, Зорица Андрејић, Невенка Петровић и Бобана Блажевић. Приредби су присуствовали директор и педагог школе, наставници, помоћно наставно особље и велики број родитеља и сви  садашњи и доста некадашњих ученика школе.
       Након приредбе ученици су наставили прославу у оквиру одељењских заједница, а ученици петог и шестог разреда су организовали заједничку прославу.

Снежана Живковић



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај