Нова 2016 - Шарбановац

Датум: 24. Januar 2016 14:52 Категорија: Новости

НОВОГОДИШЊА  ПРИРЕДБА У ШАРБАНОВЦУ


Дана 30. 12. 2015. у холу школе на приземљу одржана је изложба дечијих ликовних радова и литерарних радова на тему „Нова година је нова нада“.  

Након изложбе одржана је приредба под истим називом. Приредба је одржана по предвиђеном плану, а приредбу су гледали родитељи ученика млађих разреда и припремног разреда. Након приредбе уручене су  награде за најбољи ликовне и литерарне радове на конкурсу Центра за културу, као и најбољих радова на нашој изложби поводом Нове године, а потом су ученици припремног разреда поделили новогодишње честитке својим родитељима.

Приредбу су приредили ученици припремног разреда и ученици млађих разреда.

У припреми приредбе учествовали: васпитач - Јована Трајковић  и учитељи - Мила Јовановић, Драгана Стојановић, Александра Катић.

Изложба у холу школе:
   -   ликовни радови на тему „Нова година“
   -   песме које су ученици писали о новогодишњим и Божићним празницима
   -   новогодишње честитке и украсни предмети
 
Приредба
   -  назив програма: Нова година је нова нада

Програм приредбе:
 
-  рецитације о Новој години и зими  (ученици припремног разреда)
-  игра„Звончићи“ (припремни разред)
-  драмски текст о Новој години (ученици четвртог разреда- Марија Јанков и Филип Крачуновић)
-  драмски приказ (учествују сви ученици млађих разреда)
-  хорско извођење песме „Покрени чаролију“ (припремни разред и сви ученици млађих разреда)
-  затварање приредбе и уручење награда које је ученицима доделио Центар за културу“ поводом новогодишњег конкурса (нагреде добили ученици: Ања Бурчић - други разред, Лука Стојкановић - трећи разред, Јована Геочеловић - четврти разред), као и награда за најбоље ликовне, литерарне радове и за учешће у приредби поводом новогодишње изложбе у холу школе (нагреде добили ученици: Немања Геочеловић - припремни разред (највеће залагање у прироеми приредбе), Милан Пантелић - први разред разред (најоригиналније писмо Деда Мразу и новогодишња честитка, Александра Лупуловић - трећи разред (литерарни рад), Кристина Миленковић - четврти разред (новогодишњи украс и предмет).


Александра Катић