Пиши као што говориш 2015

Датум: 23. Januar 2016 14:50 Категорија: Новости

Квиз „ ПИШИ КАО ШТО ГОВОРИШ ! “

 
 
         У Брестовцу је 21.12.2015. реализован по трећи пут квиз „Пиши као што говориш“. Квиз се сваке године реализује у циљу указивања на историјски развој и значај писмености. Тема овогодишњег квиза била је „Читање“.
         Учествовале су три такмичарске екипе које су чинили ученици шестог и седмог разреда. Прва екипа – Брестовац: Магдалена Мартиновић, Наташа Драгомировић, Никола Калиновић, Игор Митаковић, Алекса Поповић. Друга екипа- Метовница: Анастасија Тодоровић, Лазар Бешиновић, Марија Тодоровић, Маја Флорановић, Анђела Тодоровић. Трећа екипа- Шарбановац: Неда Пезеровић, Анђела Глигоров, Ана Перић, Никола Несторовић, Стефан Павловић.
         Квиз је имао пет игара и ученици су показали висок ниво знања, концентрације, сналажљивости, упорности и толеранције. Са великим задовољством су приступили сваком изазову и на крају честитали победницима, а то је била екипа Брестовац. Треба напоменути да је разлика у освојеним поенима била јако мала тако да треба честитати свим учесницима.
         У организацији и релизацији квиза учествовале су наставнице српског језика Мира Стевановић, Дијана Маринковић и Гордана Станковић и наставница историје Снежана Живковић. 



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај