Фото галерија

Учимо кроз игру

Вежбамо моторику, колико познајемо слова, причамо о јесени, њеним плодовима... Учимо кроз игру. Обогаћени једносменски рад у издвојеном одељењу у Метовници. Похвале за децу и учитељицу Мају Катић.
УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ 2020.

У петак, 11.септембра одржана је прва седница Ученичког парламента. Зум апликација нам је омогућила да седници "присуствују" сви чланови парламента из матичне школе, као и издвојених одељења. Поштујемо препоруке и проналазимо решења да несметано функционишемо.
ДОБРОДОШЛИЦА

1.септембар у нашој школи...
СВИ СМО СЕ УКЛОПИЛИ

Септембар је месец адаптације деце из предшколске групе, ученика првог и петог разреда. Предшколци матичне школе су направили Слагалицу и на занимљив начин послали поруку СВИ СМО СЕ УКЛОПИЛИ. Похвале за наше вредне и креативне предшколце и њихову васпитачицу Ану Бунановић
Наши предшколци

И наши предшколци су успешно завршили припремни предшколски програм. Прва генерација која је била у правој и виртуелној учионици.Вредна деца и будући успешни ученици. 28. јуна у матичној школи и издвојеним одељењима васпитачи су ученицима поделили похвалнице и књиге.Свим предшколцима желимо пуно успеха, знања, одличних оцена, осмеха, правих пријатеља.
Подела сведочанства

У школском дворишту матичне школе 01.јула подељена су свим ученицима осмог разреда сведочанства, а одличним ученицима књиге и похвалнице. Овом приликом директор школе Александар Влаховић је њихов рад оценио успешним и пожелео им срећу у животу и још боље оцене у наставку школовања! Данас су наши мали матуранти ученици средњих школа у Бору, Зајечару, Неготину, Мајданпеку... Поносни смо што су сви уписали жељене школе и наставили процес образовања. Путем слика се присећамо свечане доделе
Зборник књижевног стваралаштва младих Србије и дијаспоре

Поетски и прозни радови наших ученица ушли су у Зборник књижевног стваралаштва младих Србије и дијаспоре. Похваљујемо ученице из Метовнице: Милицу Крачуновић, Драгану Вацић, Зорану Билановић и Милицу Пантелић и честитамо им на успеху! Честитамо и њиховом ментору, наставници српског језика и књижевности, Дијани Маринковић.
Конкурс за Међународну смотру читалаштва „Читалићи 2020“

Дана 01. јуна 2020. године завршен је Конкурс за Међународну смотру читалаштва „Читалићи 2020“. На адресу Читалића пристигло је 246 читалачких дневника међу којима су се нашла и пет дневника ученика наше школе. Њихов вишемесечни труд и рад се исплатио. Остварили су одличне резултате. Читалићи Креативци - републички ниво: - Деца припремне предшколске групе (ментори: Ана Бунановић, Валентина Живковић, Јасна Стојановић Лападатовић)- 1.место - Анђела Ђурић IV3 (ментор Јасна Стојановић Лападатовић)- 3.место - Софија Ракић IV3 (ментор Јасна Стојановић Лападатовић)- 3.место - Милица Крачуновић VI2 (ментор Дијана Маринковић)- 3.место - Александра Крачуновић VII3 (ментор Мира Стевановић)- 1.место Честитамо ученицима и њиховим менторима.
"Свако двориште један парк"

Европски дан паркова који се од 1999. године обележава 24. маја уведен је како би се сви упознали са важношћу природе, а посебно зелених површина у градовима. Датум је изабран као дан када је у Шведској 1909. проглашено првих девет националних паркова. Тим за културне активности наше школе је покренуо активност "Свако двориште један парк". У наставку су слике дворишта ученика одељења првог разреда матичне школе.
Дан пчела

Добро дошли у наш свет пчела. Данас се широм света обележава Дан пчела, па и у нашој школи! Свуда можемо чути њихова зујања! Шта можемо да научимо од пчелица? Изузетно су организоване и неуморне су радилице! Код њих нема свађе, зависти и љубоморе. Храбро штите једна другу и своју кошницу!

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај