Фото галерија

Зоолошки врт, јун 2016.

Крајем школске 2015/ 2016. године, ученици припремног и свих млађих разреда из Шарбановца, у оквиру једнодневног излета, посетили су зоолошки врт у Бору. Лапо су се дружили и научили доста тога новог о животињама. Након тога забавили су се у дечијем парку Спортског центра „Младост“ у Бору.
Смотра дечијих фолклорних ансамбала - Мрчајевци 2016.

У суботу, 17. 09. 2016. године чланови фолклорне секције из Шарбановца гостовали су у Мрчајевцима код Чачка на Смотри дечијих фолклорних ансамбала. Својим наступом и прелепом игром одушевили су присутне гледаоце, а и чланове жирија. У организацији и реализацији активности учествовала је Мира Стевановић, наставник српског језика. Дечији фолклор освојио је треће место. Браво!
Професионална оријентација - посета РТБ Бор

Дана 10.06.2016. године, реализована је посета РТБ Бор. Том приликом ученици су се упознали са делом производног процеса који се одвија у новом погону топионице бакра и фабрици сумпорне киселине. У контакту са водичима и појединим радницима у оквиру погона испољена је заинтересованост ученика за процес рада, радне услове и могућност запослења.
Маскембал у Шарбановцу 20.05.2016.

Поводом Дана школе, 20.05.2016. године организован је маскембал. Учествовали су ученици припремног и свих млађих разреда. Награђене су и најкреативније маске.
Игре без граница у Метовници 16.04.2016.

16.04.2016. у организацији Учитељског друштва из Бора организоване су у Метовници игре без граница. Учествовали су ученици наше школе и свих градских школа.
Васкршња изложба у Шарбановцу - април 2016.

Крајем априла 2016. године организована је Васкршња изложба фарбаних јаја и ликовних радова. Изложбу организовали: васпитач - Ана Драгојић, учитељи - Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић.
Приредба поводом Дана жена у Шарбановцу 8. март 2016.

8. марта у холу школе организована је изложба дечијих ликовних радова, а потом приредба. Приредбу су припремили: васпитачи - Јована Трајковић и Ана Драгојић, учитељи - Мила Јовановић, Драгана Стојановић и Александра Катић
Прослава Светог Саве у Шарбановцу 27.01.2016.

Дана 27.01.2016. године прослављена је школска слава. Организована је изложба дечијих ликовних радова у холу школе, организовано је сечење славског колача и пригодна приредба. Приредбу су организовали: васпитач: Јована Трајковић, учитељи - Драгана Стојановић, Александра Катић, Мила Јовановић, наставници - Мира Стевановић, Валентина Грујић
Игре на снегу 22.01.2016.

Професионална оријентација - посета ПУ Бор

Уоквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 17.05.2016. године ПУ Бор. Том приликом ученици су обишли главну дежурну службу, саобраћајну полицијску испоставу, просторије за задржавање, шалтер салу као и просторије криминалистичке тенике. Поред обиласка ученици су имали прилику да из прве руке сазнају које образовне профиле је потребно завршити да би се бавили неким од ових послова. У припреми и реализацији посете учествовали су чланови тима за Професионалну оријентацију: Ивана Поповић Александар Влаховић и Марко Станојевић и педагог школе Милена Вељковић.