Фото галерија

СВЕТИ САВА - НАГРАДНИ ТЕМАТ

Поводом обележавања Дана духовности и Школске славе Свети Сава у нашој школи покренут је наградни темат за најбољи литерарни и ликовни рад. Радови ученика који су освојили прва три места су пригодно награђени, док су све припремно предшколске групе похваљене.
Новогодишња приредба 2019/2020.

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, у ОШ „Станоје Миљковић” одржана је приредба. Приредби су присуствовали родитељи ученика, васпитачи, учитељи и наставници. Учешће у програму приредбе су узели ученици првог и другог образовног циклуса и деце припремног предшколског програма, који су уз помоћ својих наставника и васпитача приредили пригодан програм. На сцени су наступили мали глумци, рецитатори и певачи. Било је места и за игру и плес. У оквиру хуманитарне акције ,,Поклон за друга“, свим ученицима првог образовног циклуса, деци припремног предшколског програма и деци из породица слабијег имовинског стања, уручени су новогодишњи поклони. У реализацију ове акције, својим несебичним давањем и доброчинством укључили су се ученици наше школе, њихови родитељи, запослени у школи, представници локалне самоуправе и пословни сарадници школе који већ годинама исказују спремност за суделовање у овој и сличним акцијама школе.
Новогодишње дружење

У петак 27. децембра у просторијама матичне школе чланови Ученичког парламента, уз подршку директора школе Александра Влаховића, педагога школе Милене Андријевић и наставнице историје Снежане Живковић, организовали су новогодишње дружење за ученике другог образовног циклуса. Уз осмехе, дружење, плес испратили смо 2019.годину, у нади да ће 2020. донети још више здравља, осмеха, љубави ... Велико хвала и дежурним наставницима Тањи Жикић, Горану Станковићу, Александру Богосављевићу и помоћном особљу Виолети Стангачиловић и Јасмини Бугариновић
Новогодишње чаролије

Празнична еуфорија је стигла и у ОШ ,,Станоје Миљковић"! Били смо вредни у протеклом периоду. Израдили смо честитке, ликовне радове и украсе. Радујемо се предстојећим новогодишњим празницима. Спремни смо дочекали Деда Мраза. Са вама делимо део наше зимске поставке...
Micro:bit у улози термометра

У оквиру пројекта ,,Школе за 21. век" троје колега из наше школе (Дијана Маринковић, Ивана Поповић и Александар Обреновић) реализовали су пројекат на тему: Мерење температуре по учионицама. Циљ пројекта је одређивање најтоплије и најхладније учионице у матичној школи и издвојеним одељењима школе. Пројекат су реализовали уз помоћ микробита. Како је изгледала реализација активности можете видети на фотографијама које вам достављамо у прилогу. Похваљујемо наставнике који су носиоци пројекта и све ученике другог образовног циклуса који су учествовали. Захваљујемо се наставницима (Сандра Ћеранић, Милош Николић, Дарко Величковић, Александар Богосављевић, Милан Миленковић) који су се придружили и помогли да замишљена активност буде остварена на адекватан начин.
„ОКИТИМО НОВОГОДИШЊЕ ДРВО“

У оквиру пројектне наставе „Окитимо новогодишње дрво", ученици другог разреда издвојеног одељења у Шарбановцу, израдили су украсе од рециклираног материјала и украсили новогодишње дрво.
„Улица дечијег осмеха“ - 2019.

„ИЗРАДА НОВОГОДИШЊИХ УКРАСА“

Деца припремне предшколске групе матичне школе су заједно са својим родитељима и васпитачицом учествовала у креативној радионици "Израда новогодишњих украса". Украси који су том приликом израђени биће изложени на продајној изложби "Улица дечијег осмеха" у Бору.
Божићна приредба у Метовници 2019.

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику - Божићу, 23.12.2019 у школи у Метовници одржана је Божићна приредба у организацији вероучитеља Валентине Грујић на којој су учествовали ученици који похађају верску наставу.
РАДИОНИЦА - ИЗРАДА УКРАСА И ЧЕСТИТКИ

Ученици припремног предшколског програма из Шарбановца са васпитачицом Аном Драгојић реализовали су радионицу са родитељима. Направљено је пуно украса и честитки које ће бити приказане у Улици дечјег осмеха.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај