Фото галерија

Изложба домаћих љубимаца 2012 - VI-1

Дечија недеља

Поводом Дечје недеље Учитељско друштво у Бору организовало је приредбу на платоу испред Дома културе у Бору 4. октобра 2012. Учествовали су ученици скоро свих основних школа из Бора. Ученици наше школе из Брестовца, Шарбановца и Метовнице представили су се разноврсним програмом. Ученица Тијана Илић из Брестовца рецитовала је Змајеву песму „Пера као доктор“ коју је припремила уз помоћ учитељице Бобане Блажевић. Ученици млађих разреда из Шарбановца су припремли ритмичку тачку уз песму „Сунцокрети“. У припреми тачке помогла је васпитачица Ана Драгојић. Ученици из Метовнице представили су се фолклорном тачком коју су припремили уз помоћ учитеља Дејана Марковића. Ученици наше школе су награђени и за учешће на ликовном и литерарном конкурсу. (Фото: Снежана Живковић)
Јована Човикановић

Ликовна ђачка колонија 2012.

У матичној школи у Брестовцу одржана је од 22-24.08.2012. год. ликовна ђачка колонија на којој је учествовало 33 ученика млађих разреда наше школе. Колонију су водили наставници разредне наставе Невенка Петровић, Мила Јовановић и Александра Катић.
Одлазак у пензију

Другарски сусрети поводом одласка Росе и Власте Журкић у пензију - 20.08.2012.
Одељења школске 2011/2012. године

Фотографије су снимљене крајем маја и почетком јуна 2012. године и показују ученике по одељењима за школску 2011/2012. годину. Међу ученицима су и одељењске старешине.
Екскурзија - 6. разред - 2011/2012

6-2, одељењски старешина Снежана Стошић 6-3, одељењски старешина Ивана Поповић
Шарбановац - старе фотографије

Дрвенград

Млади историчари на терену
Топола

Млади историчари на терену

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај