Фото галерија

Ученици у библиотеци

Народна библиотека Бор, крајем септембра 2015. године. Ученици Александре Катић, учитељице Основне школе "Станоје Миљковић" Брестовац, издвојено одељење Шарбановац.
Чаробни свет Николе Тесле

Дана 15. 09. 2015. сви ученици млађих разреда из Шарбановца Основне школе "Станоје Миљковић" посетили су Музеј рударства и металургије у Бору и изложбу „Чаробни свет Николе Тесле“. У припреми и реализације посете ове изложбе учествовали су учитељи: Александра Катић, Драгана Стојановић и Мила Јовановић.
РОДИЋИ 2015

Традиционална ликовна колонија, која се одржава у нашој школи од 2006. године, ове године је одржана 24. и 25.08.2015.године у Брестовцу. Тема овогодишње ликовне колоније је била – Доживљај са распуста (техника –колаж). У раду колоније учествовали су ученици млађих разреда из Брестовца, Метовице и Шарбановца. Ликовну колонију организовала је учитељица Невенка Петровић, а у реализацији су јој помогле учитељице Александра Катић, Мила Јовановић, Драгана Стојановић и Зорица Калиновић.
Изложба кућних љубимаца

Дана 11.6.2015. године организована је изложба кућних љубимаца у издвојеном одељењу наше школе у Метовници. Изложбу је организовао учитељ Дејан Марковић.
Kвиз „ Пут око Света“

11. 06. 2015. године у Шарбановцу, у организацији наставника Александра Влаховића, реализован је географски квиз „Пут око Света“. Овом занимљивом надметању у познавању претходно усвојених географских знања и опште географске информисаности здушно су се одазвали сви ученици шестог и седмог разреда издвојеног одељења у Шарбановцу. Праву драж својеврсном географском надметању пружило је учешће у мешовитим екипама по узрасту. Победник квиза је екипа „Галилејеви истраживачи“ , мада су прави победници сви учесници квиза који су на тренутак кроз дружење и надметање пропутовали Свет.
Излет из веронауке

Дана 23.05.2015.реализован је једнодневни излет из веронауке преко црквене општине борскe, у организацији вероучитељице Валентине Грујић, са ученицима 5,6,i 7 разреда. Излет је реализован на релацији Буково-Неготин-Вратнa.
Маскенбал

Дана 29. 04. 2015. године у оквиру обележавања Дана школе организован је Маскенбал у издвојеном одељењу наше школе у Шарбановцу. Учествовали су сви ученици припремног и млађих разреда, као и ученице шестог и седмог разреда. Награђене су и похваљене маске следећих ученика: - млађи разреди: 1. награда - Марија Јанков III3 (костим - Чарли Чаплин) 2. награда - Урош Крстић IV3 (костим - рудар) 3. награда - Маријана Дудејић I3 (костим - балерина) - похваљен костим: Александар Добрић II3 (костим - предатор) - похваљен костим: Илија Стојкановић - припремни разред (костим - мумија) - старији разреди: награђен костим: Миљана Пезеровић VII3 (костим просјак) похваљен костим: Милена Станимировић VII3 (костим - Индијка) У припреми и организацији маскенбала учествовале су учитељице Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић и васпитачица Ана Драгојић
Васкршња изложба

Дана 08. 04. 2015. године одржана је Васкршња изложба у холу школе у Шарбановцу. Ученици припремног разреда, млађих разреда и ученици старијих разреда који похађају наставу веронауке изложили су фарбана јаја, Ускршње честитке и украсне предмете са тематиком овог празника. У припреми изложбе учествовале су учитељице Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић, васпитачица Ана Драгојић и наставница веронауке Валентина Грујић.
Посета зоолошком врту

Дана 30. 04. 2015. године ученици петог разреда из Шарбановца и Метовнице су заједно са својим наставницама Магдаленом Митић и Иваном Поповић посетили зоолошки врт.
Васкршњи квиз

Дана 06.04.2015. године, у школи у Шарбановцу одржан је „Васкршњи квиз” у коме су учествовали ученици петог, шестог и седмог разреда који похађају верску наставу. Квиз је организовала Валентина Грујић – наставник верске наставе уз техничку подршку Иване Поповић и Мире Стевановић. На квизу су се ученици кроз игру боље упознали са свим догађајима везаним за Васкрс.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај