Фото галерија

УЛИЦА ДЕЧИЈЕГ ОСМЕХА 2017.

"СМЕШНА БАЈКА"

Молијер је рекао: "Комедија поправља људе забављајући их." Били смо у позоришту и дивно смо се провели. Уживали смо у представи. Силно смо се смејали и пристојно смо се понашали. Одељење 5/1 и наставница српског језика Гордана Станковић на сцени Музичке школе "Миодраг Васиљевић" у Бору након представе "Смешна бајка" - Драмског студија за децу.
Божићна приредба у Метовници 2017.

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику Рођења Христовог - Божићу, дана 25.12.2017. године у нашој школи у Метовници, одржана је Божићна приредба. У приредби су учествовали ученици млађих разреда који похађају часове верске наставе. Организатор и реализатор приредбе била је вероучитељица Валентина Грујић.
ЧИТАЛАЧКИ МАРАТОН

У оквиру Читалачког маратона, регионалног пројекта који је подржало Министарство просвте, у нашој школи недавно је одржана прва радионица под називом Читалачке навике. На фотографијама су чланови клуба читалаца, ученици петог и осмог разреда. Реализатор активности била је Гордана Станковић, наставнк српског језика.
НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА

Новогодишња радионица ученика 5/1 одељења :)
"Торнадо" у Неготину

Вредна екипа малих научника наше школе предвођена својим менторима Александром Богосављевићем, наставником биологије и Снежаном Каличанин, наставницом хемије учествовала је и на манифестацији "Тимочки научни торнадо" у Неготину и тиме успешно обележила 2017. годину и сам крај овогодишњег програма Каравана науке. Све честитке и пуно успеха у даљем раду истрајној екипи младих научника наше школе!
Новогодишња радионица у Шарбановцу

У сусрет новогодишњим празницима учитељи ОШ "Станоје Миљковић" у Шарбановцу организовали су новогодишњу радионицу. У радионици ученици су показали своју музикалност и креативност у ликовном стваралаштву. Радионица је била испуњена срећом и дечијим осмехом. Радови су изложени у холу школе.
"Торнадо" у Књажевцу

Вредна екипа малих научника наше школе предвођена својим менторима Александром Богосављевићем, наставником биологије и Снежаном Каличанин, наставницом хемије учествовала је на манифестацији "Тимочки научни торнадо" у Књажевцу где су приказали различите активности из области биологије и хемије. Само напред, школа је поносна на вас!
ДИГИТАЛНИ ЧАС 2017/2018.

„Едуардо нас учи да возимо безбедно”. Још један у низу успешних радова наше наставнице Техннике и технологије, Иване Поповић. Савремени приступ реализацији усвајања нових знања и стицања исправних навика у саобраћају уз примену ИКТ, на занимљив начин, са ученицима петог разреда у Шарбановцу, награђен је Трећом наградом на објављеном конкурсу „ДИГИТАЛНИ ЧАС” у организацији Министарства трговине, туризма и телекомуникација. На понос свих нас припадника школе, честитамо наставници Ивани на постигнутом успеху, у нади да ће нам часове технике и даље чинити занимљивим, а име наше „мале школе великог срца” представљати широј јавности.
КВИЗ У БИБЛИОТЕЦИ

Дана 22.11.2017. године у Народној библиотеци у Бору одржан је квиз "Вук Караџић" у организацији ОШ "Вук Караџић". Ученици наше школе (Јована Геочеловић, Марија Јанков, Кристина Миленковић и Филип Крачуновић) узели су учешће на поменутом квизу. Ментор активности била је Мира Стевановић, наставник српског језика.