Фото галерија

КВИЗ "ПИШИ КАО ШТО ГОВОРИШ"

Дана 17.05.2018. године у матичној школи у Брестовцу, реализован је квиз "Пиши као што говориш" за ученике петог разреда. Учествовале су две екипе ученика из Шарбановца и по једна екипа ученика из Брестовца и Метовнице. Све екипе показале су висок ниво знања. Прво место освојила је екипа Шарбановац 1: Лука Стојкановић, Давид Гроздановић и Матеја Влајић - ментор наставник српског језика Мира Стевановић; Друго место освојила је екипа Шарбановац 2: Александра Крачуновић, Александра Лупуловић и Вукашин Перић - ментор наставник српског језика Мира Стевановић; Треће место освојила је екипа из Брестовца: Марија Бугарић, Мартина Мартиновић и Андреја Рајић - ментор наставник српског језика Гордана Станковић; Четврто место освојила је екипа из Метовнице: Милица Пантелић, Лидија Васић и Зорана Билановић - ментор наставник српског језика Дијана Маринковић. Квиз је организовала наставница историје Снежана Живковић - председник стручног већа друштвене групе предмета.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

11. и 12. маја 2018. године одржано је Републичко такмичење из Технике и технологије у Вршцу. Нашу школу представљала је ученица петог разреда, Бобана Николић.Све похвале ученици и њеном ментору, наставници технике и технологије, Ивани Поповић.
ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА 2018.

Дана 12.05.2018. године ученици матичне школе и издвојених одељења, заједно са својим одељењским старешинама, наставницима и родитељима положили су цвеће на споменик Станоја Миљковића, по коме школа носи назив и тиме започели обележавање Дана наше школе. Након тога су у фискултурној сали школе у лепој и навијачкој атмосфери одржане ,,Игре без граница“ за ученике првог и другог образовног циклуса. По завршетку спортских игара одржана је мини журка за све присутне.
Међународни фестивал науке у Видину

Екипа младих научника наше школе предвођена својим менторима Александром Богосављевићем-наставник биологије и Снежаном Каличанин-наставник хемије, учествовала је на Межународном фестивалу науке који се одржао дана 11.05.2018.године у Видину. Све похвале ученицима и менторима!
АТЛЕТИКА

Нижемо успехе и у спортским дисциплинама! Ученици наше школе учествовали су на међуокружном такмичењу у атлетици, које је одржано дана 9.05.2018. године у Ћуприји. У трци на 60m Јована Геочеловић (VI-3) освојила је 2. место, а Давид Гроздановић (V-3) 3. место. Све честитке ученицима и њиховом предметном наставнику Александру Динићу!
Чувари природе у Лазаревом кањону

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

На Окружном такмичењу из Српског језика и језичке кулуре одржаном данас у ОШ "Вера Радосављевић" у Неготину, ученица 5. разреда наше школе, Бобана Николић, освојила је 3. место. Бобана је на општинском нивоу такмичења из Српског језика и језичке културе заузела 2. место, а својим знањем је на данашњем такмичењу испунила очекивања. Све похвале ученици и њеном предметном наставнику Гордани Станковић.
ПОКАЗНА ВЕЖБА ПРОТИВПОЖАРНЕ ЗАШТИТЕ У ШАРБАНОВЦУ

Дана 24.04.2018. године у нашој школи у Шарбановцу организована је и реализована показна вежба противпожарне заштите под називом "Симулација пожара у школи".
ПОКАЗНА ВЕЖБА ПРОТИВПОЖАРНЕ ЗАШТИТЕ У МЕТОВНИЦИ

У понедељак, 23.4.2018. године, у ОШ "Станоје Миљковић" издвојеном одељењу школе у Метовници, Ватрогасна служба Бор реализовала је јавно показну вежбу "Симулација пожара у школи". Ученици су били одушевљени овом активношћу.
ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

Дана 22.0.2018. године одржано је окружно такмичење из предмета техника и технологија и техничког и информатичког образовања. Ученица 5. разреда, Бобана Николић, освојила је прво место и са 96 поена се пласирала на републичко такмичење. Све похвале ученици и њеном предметном наставнику Ивани Поповић.