Фото галерија

"ЧИТАЈМО ГЛАСНО"

Данас је у издвојеном одељењу школе у Шарбановцу обележен Национални дан књиге под слоганом "Читајмо гласно". У 11.55 почело је читање што симболично представља крајње време да се окренемо неговању књиге и културе уопште. Овој активности одазвао се велики број ученика од петог до осмог разреда. Носилац ове активности била је наставница српског језика и књижевности.
Обележавање Националног дана књиге у Метовници

Дана 28.2.2020. године, у издвојеном одељењу школе у Метовници, обележили смо Национални дан књиге. Акција ,,Читајмо гласно" почела је 5 до 12 што симболично представља крајње време да се окренемо неговању књиге и културе уопште. Читали смо наглас омиљене стихове и цитате у учионици, у дворишту школе, на игралишту, у зборници, у Пошти, у продавници, родитељима, наставницима... Акцију су подржали библиотекар, педагог, наставник српског језика и учитељи наше школе.
У ЧИТАЊУ ЈЕ МУДРОСТ

Поводом Националног дана читања, библиотекарка школе у сарадњи са наставницом српског језика и књижевности и учитељицом задуженом за рад у борвку обележила је дан читања. У матичној школи у Бретовцу организована је радионица под слоганом "У читању је мудрост" у симболичних 5 до 12 као крајње време да се крене са читањем. Ученици су читали песме својих омиљених писаца, износили утиске о песмама и добро се забавили.
AОН - ПЛАНИРАЊЕ И ПРИПРЕМА

10. и 11. фебруара у нашој школи реализован је семинар на тему АОН - планирање и припрема.
ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

Ученици наше школе узели су учешће на градском такмичењу у рукомету које је одржано 24. и 26.12.2019. године. Такмичење је реализовано у женској и мушкој конкуренцији. Похваљујемо ученике као и њиховог ментора, наставницу физичког и здравственог васпитања, Тању Жикић.
ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛИВАЊУ

Ученици наше школе, Андреја Рајић, Матеа Кржановић и Јана Рајић, учествовали су на градском такмичењу у пливању које је одржано 15.12.2019. године у Спортском центру у Бору. Ученици Андреја Рајић и Јана Рајић освојили су друго место, док је ученик Матеа Кржановић освојио прво место и пласирао се на републички ниво такмичења. Све похвале ученицима, као и њиховом ментору, наставнику физичког и здравственог васпитања, Тањи Жикић.
ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ - ЧИТАЛИЋИ КЛИКЕРАШИ

У нашој школи данас је реализовано школско такмичење Читалићи Кликераши. Тестове су решавали ученици од другог до осмог разреда. Тестирање је вршено у циљу неговања и развијања вештина читања и разумевања прочитаног, као и писменог изражавања. Под слоганом „Путовање нам доноси срећу”, наши ученици су кренули у своје авантуре.
САВИНДАН У ШАРБАНОВЦУ

У ОШ „Станоје Миљковић”, издвојеном одељењу школе у Шарбановцу, традиционално је, пригодном приредбом и сечењем славског колача, уз присуство свештеника, обележена школска слава Свети Сава. Након приредбе, пригодним поклонима награђени су ученици и деца припремног предшколског програма који су освојили неко од прва три места на објављеном ликовном и литерарном конкурсу поводом школске славе који је организовала наша школа. У припреми приредбе учествовали су учитељи Мила Јовановић, Божидар Живковић, Јасна Стојановић Лападатовић, Бобана Блажевић, васпитач Ана Драгојић и наставник српског језика и књижевности, Мира Стевановић.
САВИНДАН У МЕТОВНИЦИ

У ОШ „Станоје Миљковић”, издвојеном одељењу школе у Метовници, приредбом и сечењем славског колача, уз присуство свештеника, обележена је школска слава Свети Сава. Приредбу је пратила публика коју су чинили ученици, наставници и гости школе. Програм је отпочео добродошлицом и Химном Светом Сави. У свечаном делу програма наступили су ученици драмске, рецитаторске, фолклорне секције и хора школе. Ученици су награђени бројним аплаузима. Након селекције пристиглих радова на објављеном ликовном и литерарном конкурсу поводом школске славе, пригодним поклонима награђени су најуспешнији ученици и деца припремног предшколског програма. Координатор приредбе је Дијана Маринковић, наставник српског језика и књижевности. У припреми приредбе учествовали су: Валентина Грујић (вероучитељ), Бојана Табаковић (наставник разредне наставе), Жељко Станковић (наставник музичке културе), Дејан Марковић (наставник разредне наставе) и Радомир Жоњић (наставник разредне наставе).
САВИНДАН У БРЕСТОВЦУ

У ОШ „Станоје Миљковић” у Брестовцу, традиционално је, пригодном приредбом и сечењем славског колача, уз присуство свештеника, обележена школска слава Свети Сава. Након приредбе, пригодним поклонима награђени су ученици и деца припремног предшколског програма који су освојили неко од прва три места на објављеном ликовном и литерарном конкурсу поводом школске славе који је организовала наша школа. У припреми приредбе учествовали су учитељи:Невенка Петровић, Зорица Андрејић, Драгана Стојановић, Зорица Калиновић, васпитач Ана Бунановић и наставник српског језика и књижевности, Милана Предић.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај