Фото галерија

Приредба поводом Дана жена у Шарбановцу 8. март 2016.

8. марта у холу школе организована је изложба дечијих ликовних радова, а потом приредба. Приредбу су припремили: васпитачи - Јована Трајковић и Ана Драгојић, учитељи - Мила Јовановић, Драгана Стојановић и Александра Катић
Прослава Светог Саве у Шарбановцу 27.01.2016.

Дана 27.01.2016. године прослављена је школска слава. Организована је изложба дечијих ликовних радова у холу школе, организовано је сечење славског колача и пригодна приредба. Приредбу су организовали: васпитач: Јована Трајковић, учитељи - Драгана Стојановић, Александра Катић, Мила Јовановић, наставници - Мира Стевановић, Валентина Грујић
Игре на снегу 22.01.2016.

Професионална оријентација - посета ПУ Бор

Уоквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 17.05.2016. године ПУ Бор. Том приликом ученици су обишли главну дежурну службу, саобраћајну полицијску испоставу, просторије за задржавање, шалтер салу као и просторије криминалистичке тенике. Поред обиласка ученици су имали прилику да из прве руке сазнају које образовне профиле је потребно завршити да би се бавили неким од ових послова. У припреми и реализацији посете учествовали су чланови тима за Професионалну оријентацију: Ивана Поповић Александар Влаховић и Марко Станојевић и педагог школе Милена Вељковић.
Радионица "Хармоника"

У оквиру Тима за Професионалну оријентацију, са ученицима осмог разреда одржана је радионица „Хармоника“, у циљу развијања социјалних вештина ставова, вредности, самопоуздања кроз откривање себе, процене сопствених способности и сагледавања слике о себи као и развијања ставова и вредности кроз прихватање и уважавање других. Реализатори радионице: наставници Марко Станојевић и Ивана Поповић.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА СРЕДЊИМ СТРУЧНИМ ШКОЛАМА

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 26.04.2016. године две средње стручне школе: Економско - трговинску и Техничку школу. Ученицима су ближе представљени смерови ових школа. Уз радионице, експерименте и обилазак учионица и лабораторија ученици су се на најбољи начин упознали са могућностима које ове школе нуде. У припреми и реализацији посете учествовали су чланови тима за Професионалну оријентацију: Ивана Поповић Александар Влаховић и Марко Станојевић, педагог школе Милена Вељковић као и одељењске старешине: Горан Станковић, и Зорица Јелић
Васкршња приредба у Шарбановцу 2016

Поводом Васкрса, вероучитељица Валентина Грујић организовала је дана 21.04.2016. године Васкршњу приредбу у Шарбановцу. Учествовали су ученици шестог и осмог разреда који похађају верску наставу. Приредби су присуствовале васпитачица Ана Драгојић и наставница Ивана Поповић као и ученици старијих и млађих разреда.


Прослава Светог Саве у Метовници 2016

У оквиру прославе Дана Светог Саве у Метовници је у холу школе организована изложба ученичких радова на тему „Свети Сава“. Изложба обухвата одабране радове ученика млађих и старијих разреда. У организацији изложбе учествовали су сви наставници предметне и разредне наставе у Метовници. Након изложбе одржана је пригодна приредба којој су присуствовали наставници, ученици и родитељи ученика. Приредбу су организовали: наставница српског Дијана Маринковић, наставник музичке културе Жељко Станковић, васпитачица Ана Бунановић и наставници разредне наставе Дејан Марковић и Радомир Жоњић.
Свети Сава у Брестовцу 2016

Поводом прославе Дана Светог Саве у матичној школи у Брестовцу реализована је прослава која је имала неколико сегмената: обредно резање славског колача уз присуство свештеника, приредбу, изложбу радова и одељењске прославе.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај