Фото галерија

Наступ фолклорне секције из Шарбановца на годишњој прослави УГ

Дана 29.10.2016. године, чланови фолклорне секције ОШ "Станоје Миљковић" подручно одељење у Шарбановцу, учествовали су на свечаности Удружења грађана "Вајферт" Бор. Тим поводом чланови фолклорне секције представили су се влашким и српским сплетом игара. На крају програма ученици су добили пригодне поклоне и захвалницу за подршку и хуманитарни рад. У организацији и реализацији активности учествовале су Мира Стевановић - наставник српског језика и Мила Јовановић - учитељ.
Наступ фолклорне секције из Шарбановца на 48. међународној октобарској конференцији рудара и металурга

Дана 29.09.2016. године чланови фолклорне секције из Шарбановца учествовали су пред научницима, еминентним стручњацима из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Аустрије, Словачке, Бугарске, Америке и Јапана на 48. међународној октобарској конференцији рудара и металурга. Конференција је одржана у хотелу "Албо" у Бору. У организацији и реализацији активности учествовале су наставник српског језика Мира Стевановић и учитељица Мила Јовановић
Тимочки научни торнадо 2016

Дана, 05.11.2016. године у ОШ „3. октобар“ у Бору одржан је пети Фестивал науке „ТИМОЧКИ НАУЧНИ ТОРНАДО“. Ученици Основне школе „Станоје Миљковић“ су и ове године узели учешће на поменутом Фестивалу, где су у сарадњи са својим менторима: наставником биологије, Александром Богосављевићем и наставницом хемије, Снежаном Каличанин приказали експерименте из области биологије и хемије.
Ликовна колонија „Родићи“ 2016.

Традиционална ликовна колонија, која се одржава у нашој школи од 2006. године, ове године одржана је 22. 08. 2016. године у Брестовцу. Ликовну колонију организовале су учитељице Невенка Петровић и Александра Катић, а помогле су јој у реализацији учитељице Мила Јовановић, Драгана Стојановић, Бобана Блажевић, Зорица Андрејић, васпитачи Ана Драгојић и Ана Бунановић и Тамара Станисављевић наставник француског језика. Тема ове ликовне колоније је била- Пано за нај ученика. На овој ликовној колонији учествовали су ученици млађих разреда из Брестовца и Шарбановца, као и двоје ученика који су гости из других школа. Након тога, сви учесници колоније су кредама у боји исцртавали плато испред Дома културе и библиотеке у центру села Брестовца.
Зоолошки врт, јун 2016.

Крајем школске 2015/ 2016. године, ученици припремног и свих млађих разреда из Шарбановца, у оквиру једнодневног излета, посетили су зоолошки врт у Бору. Лапо су се дружили и научили доста тога новог о животињама. Након тога забавили су се у дечијем парку Спортског центра „Младост“ у Бору.
Смотра дечијих фолклорних ансамбала - Мрчајевци 2016.

У суботу, 17. 09. 2016. године чланови фолклорне секције из Шарбановца гостовали су у Мрчајевцима код Чачка на Смотри дечијих фолклорних ансамбала. Својим наступом и прелепом игром одушевили су присутне гледаоце, а и чланове жирија. У организацији и реализацији активности учествовала је Мира Стевановић, наставник српског језика. Дечији фолклор освојио је треће место. Браво!
Професионална оријентација - посета РТБ Бор

Дана 10.06.2016. године, реализована је посета РТБ Бор. Том приликом ученици су се упознали са делом производног процеса који се одвија у новом погону топионице бакра и фабрици сумпорне киселине. У контакту са водичима и појединим радницима у оквиру погона испољена је заинтересованост ученика за процес рада, радне услове и могућност запослења.
Маскембал у Шарбановцу 20.05.2016.

Поводом Дана школе, 20.05.2016. године организован је маскембал. Учествовали су ученици припремног и свих млађих разреда. Награђене су и најкреативније маске.
Игре без граница у Метовници 16.04.2016.

16.04.2016. у организацији Учитељског друштва из Бора организоване су у Метовници игре без граница. Учествовали су ученици наше школе и свих градских школа.
Васкршња изложба у Шарбановцу - април 2016.

Крајем априла 2016. године организована је Васкршња изложба фарбаних јаја и ликовних радова. Изложбу организовали: васпитач - Ана Драгојић, учитељи - Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај