Фото галерија

Сајам професионалне оријентације

Национална служба за запошљавање - Филијала Бор у уторак 20. маја 2014. године организовала је Сајам професионалне оријентације у Бору. Циљ Сајма је пружање релевантних информација о средњим школама у региону и помоћ у правилном избору занимања ученицима завршних разреда основних школа. Ученици наше школе посетили су овај сајам заједно са својим наставницима (Милан Миленковић, Ивана Поповић, Снежана Каличанин, Магдалена Митић) и педагогом школе Миленом Вељковић.
Васкрс 2014

Дана 16. 04. 2014. у Шарбановцу је одржана Васкршња изложба дечијих радова са тематиком Ускршњи празници. Радове су изложили ученици припремног разреда, као и сви ученици млађих разреда. У припреми Васкршње изложбе учествовали су учитељице Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић и васпитачица Ана Драгојић.
Осми март 2014

Приредбу са изложбом дечјих ликовних радова, приредили су ученици приремног разреда и ученици млађих разреда. У припреми приредбе учествовали: васпитач - Ана Драгојић и учитељи - Мила Јовановић, Драгана Стојановић, Александра Катић.
Одлазак у биоскоп

У договору са родитељима ученика, сви ученици одељења III-3, дана 06. 03. 2014. у 16 часова посетили су биоскоп „Звезда“ у Бору и одгледали 3 D пројекцију цртаног филма „Залеђено краљевство“.
Пиши као што говориш - квиз

23. децембра 2013. год. одржано је прво квиз такмичење под називом „Пиши као што говориш!“. Учествовале су екипе из Брестовца, Метовнице и Шарбановца. Тема квиза је била развој писмености, а ученици су показали своје знање о развоју српског језика, ћирилице, о Ћирилу и Методију, Светом Сави, Доситеју Обрадовићу, Вуку Стефановићу Караџићу, Петру Петровићу Његошу, Иви Андрићу и Десанки Максимовић.
Недеља школског спорта

Од 9. до 13. децембра у оквиру Недеље школског спорта одржана су спортска такмичења. Ученици нижих разреда такмичили су се у шаху, а ученици виших разреда у стоном тенису и шаху. Првопласираним ученицима подељене су дипломе. Организацију такмичења спровели су наставници физичког васпитања Тања Жикић и Александар Динић у сарадњи са учитељима.
Све моје љубави

Дана 20. 11. 2013. поводом обележавања Светског дана детета, на Дечијем одељењу Народне библиотеке у Бору, ученици ОШ „Станоје Миљковић“ из Брестовца организовали су радионицу за ученике трећег разреда ОШ „Душан Радовић“ из Бора. У осмишљавању и организовању радионице учествовали су: Милена Вељковић - педагог, Невенка Петровић - наставник разредне наставе, Александра Катић - професор разредне наставе, Дејан Марковић - професор разредне наставе, Жељко Станковић - наставник музичке културе.
Тимочки научни торнадо 2013

Дана 16.11.2013. године одржан је Други фестивал науке „Тимочки научни торнадо" у ОШ „Душан Радовић" у Бору, где су ученици ОШ „Станоје Миљковић" Брестовац узели учешће, заједно са својим професорима (Александар Богосављевић, проф.биологије; Снежана Каличанин, проф. хемије; Александра Катић, проф. разредне наставе). Изведено је неколико огледа из биологије, хемије и природе и друштва.
Сећања1

Грађанско васпитање - V3

Са једног часа грађанског васпитања у петом разреду из Шарбановца. Наставу реализовала Ирена Думитровић.