Фото галерија

ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА ЕКОНОМСКО - ТРГОВИНСКОЈ ШКОЛИ 2017.

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 25.04.2017. године Економско - трговинску школу у Бору. Уз радионице, практичне задатке, гледање видео клипова о животу школе и ваннаставним активностима и обилазак учионица ученици су се на најбољи начин упознали са образовним профилима које ова школа нуди.
УСКШЊА ПРИРЕДБА У МЕТОВНИЦИ 2017.

Дана 18.04.2017. године у Основној школи "Станоје Миљковић" у Метовници одржана је приредба поводом хајрадоснијег хришћанског празника Ускрса. Приредба се састојала из више сегмената: изложбе (најлепшег ускршњег јајета, најлепшег цртежа, најбољег литерарног рада), најјачег јајета, музичког дела и доласка песника. Ученици су били јако креативни. Награђени су најбољи радови. У реализацији приредбе учествовали су Жељко Станковић (наставник музичке културе), Дејан Марковић (наставник разредне наставе), Дијана Маринковић (наставник српског језика), Радомир Жоњић (наставник разредне наставе), Ана Бунановић (васпитач), Ивана Поповић (наставник техничког и информатичког образовања) и Магдалена Митић (наставник француског језика).
УСКРШЊА ИЗЛОЖБА - ШАРБАНОВАЦ 2017.

Поводом ускршњег празника у ОШ "Станоје Миљковић" у издвојеном одељењу у Шарбановцу организована је изложба дечијих ликовних радова и украшених ускршњих јаја а потом и такмичење - "Најјаче јаје". Ученици млађих разреда и предшколци су са својим учитељицама и васпитачицом показали креативност и маштовитост у украшавању и осликавању ускршњих јаја и ликовних радова. Најлепши радови су похваљени. Потом је одржано и такмичење. Уз дечији осмех, радост и такмичарски дух проглашен је победник.
ВАСКРШЊА ПРИРЕДБА У ШАРБАНОВЦУ 2017

Поводом највећег хришћанског празника Васкрсења Христовог, вероучитељица Валентина Грујић припремила је пригодну приредбу са ученицима седмог и осмог разреда који похаћају верску наставу. Приредба је одржана у четвртак 06.04. 2017. године у школи у Шарбановцу.
САВИНДАН У ШАРБАНОВЦУ 2017.

Уз Божју помоћ, под окриљем Светосавља, и ове године смо били добри домаћини. Брижно чувајући Небеско дрво у нашим срцима које је Богоугодник Сава посадио, прославили смо школску славу. Пригодном школском приредбом, кроз рецитал, игроказ из житија Светог Саве и хорско интонирање Светосавске химне, показали смо драгим нашим родитељима, гостима и свима којима је човекољубље у души да Дух Светосавља у нама живи ! Приредбу су организовали: наставници разредне наставе Драгана Стојановић, Маја Катић, Мила јовановић и Марина Радичевић, васпитачица Ана Драгојић, наставник географије Александар Влаховић и наставница српског Мира Стевановић.
САВИНДАН У МЕТОВНИЦИ 2017.

Дана 27.1.2016. године у ОШ "Станоје Миљковић" , у издвојеном одељењу у Метовници одржана је прослава Светог Саве. Прослави су присуствовали наставници, ученици и родитељи ученика. Приредбу су организовали: наставница српског Дијана Маринковић, наставник музичке културе Жељко Станковић, васпитачица Ана Бунановић и наставници разредне наставе Дејан Марковић и Радомир Жоњић.
ЧИТАЛИЋИ

Ученици старијих разреда ОШ „Станоје Миљковић“, издвојеног одељења у Метовници, посетили су 11.10.2016. дечије одељење "Народне библиотеке Бор". Циљ посете је био колективно учлањење ученика и развијање свести о значају књиге и читања. Том приликом смо посетили и изложбу "Школски бисери". Организатор посете библиотеци је наставница српског језика Дијана Маринковић уз помоћ одељењских старешина.
РАДИОНИЦА У БИБЛИОТЕЦИ

Дана 4.4.2016. године ученици старијих разреда ОШ "Станоје Миљковић", издвојеног одељења школе у Метовници, посетили су дечије одељење "Народне библиотеке Бор" са наставником српског језика Дијаном Маринковић. Ученици су учествовали у радионици из српског језика и књижевности. Том приликом су посетили и изложбу цртежа "Плаво-бели свет малог принца", Бојане Лукић, у Народној библиотеци Бор.
БОЖИЋНА ПРИРЕДБА У ШАРБАНОВЦУ 29.12.2016.

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику, Божићу, вероучитељица Валентина Грујић је 29.12.2016. године организовала пригодну Божићну представу. Учествовали су ученици петог, седмог и осмог разреда који похађају верску наставу.
РАДИОНИЦА "ХАРМОНИКА" 2016.

У оквиру Тима за Професионалну оријентацију, са ученицима осмог разреда, реализована је радионица на тему "Хармоника". Ученици су усмерени на успостављање социјалних компетенција прихватања и уважавања других, кроз процену сопствених способности, и прихватања сопствене личности кроз визуру осталих ученика. Реализатори радионице: наставници Ивана Поповић и Марко Станојевић.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај