Фото галерија

Зелени прстен Бора

У оквиру реализације пројекта „Зелени прстен Бора“, Друштво младих истраживача Бор организовало је едукативне и научно-истраживачке излете кроз Лазарев кањон, посету Лазаревој пећини, одлазак до Видиковца и Дубашнице. Ученици ОШ „Станоје Миљковић“ су са наставником биологије Александром Богосављевићем учествовали у програму реализације пројекта који је за општи циљ имао унапређивање еколошке свести и знања о биодиверзитету и геодиверзитету, заштити и одрживом коришћењу природних вредности околине Бора и промовисање ових вредности као подршка формирању НП „Кучај-Бељаница“.
Kрос РТС-а у Зајечару

Дана 14.10.2017. године ученици наше школе узели су учешће на спортској манифестацији крос РТС-а у Зајечару. Ученике је предводила наставница физичког васпитања Тања Жикић.
Обележавање Дечије недеље у Метовници 2017.

Поводом Дечије недеље у издвојеном одељењу у Метовници реализоване су бројне активности: израда паноа пријатељства за ученике млађих разреда, организоване су традиционалне игре, реализована је креативна радионица "Израда лутака на варјачи и штапићима", приредба и маскембал.
Обележавање Светског дана чистих планина

Ученици наше школе обележили су Светски дан чистих планина едукативним излетом на Дубашници. Том приликом ученици су прикупљали природан биолошки материјал, а циљ овог излета био је подизање нивоа еколошке свести о значају заштите планина као богатог извора биодиверзитета. Реализатор ове активности био је наставник биологије Александар Богосављевић.
БОНИС 2017

29.09.2017. године одржана је четврта по реду Ноћ истраживача. Ученици наше школе узели су учешће у овој активности. Приказали су огледе из биологије и хемије. Ученици су поред огледа припремили и квиз знања тако да су заинтересовани посетиоци имали прилику да путем квиза покажу своје знање из биологије и хемије. Реализатори ове активности били су Александар Богосављевић (наставник биологије) и Снежана Каличанин (наставница хемије).
Дечија недеља 2017.

Ученици млађих разреда ОШ "Станоје Миљковић", одељење у Шарбановцу заједно са својим учитељицама и васпитачицом обележили су Дечију недељу разним активностима. Подсетили су се некадашњих дечијих игара. Ученици су научили игре којих су се играли њихови родитељи, баке и деке. Своје стваралачке способности показали су у ликовној радионици кроз израду паноа за Дечију недељу. Посебну креативност и уметнички дух, ученици су показали у изради својих маски и костима. Били су веома оригинални. Ту њихову оригиналност и креативност могли су видети родитељи и наставници на журци под маскама. Најбоље маске су похваљене.
Излет из Верске наставе 2017

Дана 30. 09. 2017. године реализован је излет из Верске наставе у организацији вероучитељице Валентине Грујић, са ученицима из Шарбановца и Метовнице. Ученици су том приликом посетили манастире: Св Роман, Ђунис, Лешје, Св Петку и направили паузу у Крушевцу, уз обилазак цркве Лазарице.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ 2017.

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 28.04.2017. године Техничку школу у Бору. Обиласком учионица, фискултурне сале, лабораторија и других школских просторија ученици су се ближе упознали са образовним профилима и занимањима које ова школа нуди.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА ПУ БОР 2017.

Уоквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 27.04.2017. године ПУ Бор. Том приликом ученици су обишли главну дежурну службу, саобраћајну полицијску испоставу, просторије за задржавање и шалтер салу.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА КОМПАНИЈИ РАКИТА

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 26.04.2017. године компанију Rakita Exploration d.o.o. која се бави геолошким истраживањима где су се ближе упознали са пословима и радним задацима који се у овој компанији обављају.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај