Фото галерија

Изложба кућних љубимаца

Дана 11.6.2015. године организована је изложба кућних љубимаца у издвојеном одељењу наше школе у Метовници. Изложбу је организовао учитељ Дејан Марковић.
Kвиз „ Пут око Света“

11. 06. 2015. године у Шарбановцу, у организацији наставника Александра Влаховића, реализован је географски квиз „Пут око Света“. Овом занимљивом надметању у познавању претходно усвојених географских знања и опште географске информисаности здушно су се одазвали сви ученици шестог и седмог разреда издвојеног одељења у Шарбановцу. Праву драж својеврсном географском надметању пружило је учешће у мешовитим екипама по узрасту. Победник квиза је екипа „Галилејеви истраживачи“ , мада су прави победници сви учесници квиза који су на тренутак кроз дружење и надметање пропутовали Свет.
Излет из веронауке

Дана 23.05.2015.реализован је једнодневни излет из веронауке преко црквене општине борскe, у организацији вероучитељице Валентине Грујић, са ученицима 5,6,i 7 разреда. Излет је реализован на релацији Буково-Неготин-Вратнa.
Маскенбал

Дана 29. 04. 2015. године у оквиру обележавања Дана школе организован је Маскенбал у издвојеном одељењу наше школе у Шарбановцу. Учествовали су сви ученици припремног и млађих разреда, као и ученице шестог и седмог разреда. Награђене су и похваљене маске следећих ученика: - млађи разреди: 1. награда - Марија Јанков III3 (костим - Чарли Чаплин) 2. награда - Урош Крстић IV3 (костим - рудар) 3. награда - Маријана Дудејић I3 (костим - балерина) - похваљен костим: Александар Добрић II3 (костим - предатор) - похваљен костим: Илија Стојкановић - припремни разред (костим - мумија) - старији разреди: награђен костим: Миљана Пезеровић VII3 (костим просјак) похваљен костим: Милена Станимировић VII3 (костим - Индијка) У припреми и организацији маскенбала учествовале су учитељице Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић и васпитачица Ана Драгојић
Васкршња изложба

Дана 08. 04. 2015. године одржана је Васкршња изложба у холу школе у Шарбановцу. Ученици припремног разреда, млађих разреда и ученици старијих разреда који похађају наставу веронауке изложили су фарбана јаја, Ускршње честитке и украсне предмете са тематиком овог празника. У припреми изложбе учествовале су учитељице Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић, васпитачица Ана Драгојић и наставница веронауке Валентина Грујић.
Посета зоолошком врту

Дана 30. 04. 2015. године ученици петог разреда из Шарбановца и Метовнице су заједно са својим наставницама Магдаленом Митић и Иваном Поповић посетили зоолошки врт.
Васкршњи квиз

Дана 06.04.2015. године, у школи у Шарбановцу одржан је „Васкршњи квиз” у коме су учествовали ученици петог, шестог и седмог разреда који похађају верску наставу. Квиз је организовала Валентина Грујић – наставник верске наставе уз техничку подршку Иване Поповић и Мире Стевановић. На квизу су се ученици кроз игру боље упознали са свим догађајима везаним за Васкрс.
Старо воће Србије

Ученици Основне школе „Станоје Миљковић“ су 25.03.2015. заједно са својим наставницима Зорицом Јелић и Александром Богосављевићем посетили Музеј рударства и металургије у Бору и разгледали изложбу "Старо и нестало воће Србије"
ПВЦ прозори

Средином фебруара 2015. године, најпре у школској згради у Шарбановцу, а затим и у матичној школи у Брестовцу стари дрвени прозори замењени су новим ПВЦ прозорима.
Светосавска приредба у Шарбановцу 2015

Дана 27.01.2015. године у холу школе у приземљу одржана је изложба дечијих ликовних радова на тему " Портрет Светог Саве ". Након тога је у присуству свештеника исечен славски колач и предат је колачару за наредну школску годину. Потом је одржана приредба са пригодним програмом поводом школске славе Светог Саве. У припреми програма учествовали су: васпитач - Ана Драгојић, учитељи - Александра Катић, Драгана Стојановић и Мила Јовановић и наставник српског језика - Мира Стевановић