Фото галерија

„Где су књиге нема бриге”

Песма ученика првог образовног циклуса из издвојеног одељења у Шарбановцу, Новака Стојиљковића коју је написао као ђак првак, нашла се у зборнику изабраних радова „Желим да будем дете”. Зборник је приређен у оквиру Фестивала дечијег песничког стваралаштва у организацији Удружења „Где су књиге нема бриге” из Крагујевца. Све похвале за Новака.
Конкурс "Светски Дан хране"

Ученица 3/3 разреда издвојеног одељења у Шарбановцу, Кристина Мијуцановић, освојила је трећу награду за литерарни рад у категорији од првог до четвртог разреда на конкурсу поводом "Светског Дана хране" 2020. који је организовао Завод за јавно здравље "Тимок" - Зајечар на тему "Гајимо и здраво се хранимо". Кристина је награђена похвалницом и књигама: "Правилна исхрана", и "Старина Новак" - Слободан Станишић. Све похвале за Кристину која је уложила велики труд и рад.
Међународни дан дечијих права 2020.

Ученици 7. и 8. разреда издвојеног одељења у Шарбановцу обележили су са наставницом Миром Стевановић на часу Грађанског васпитања Међународни дан дечијих права.
„Голубић 2020”

Ученик четвртог разреда матичне школе у Брестовцу Сава Радивојевић освојио је другу награду у категорији првог до четвртог разреда на конкурсу за најуспелију причу „Голубић 2020”. Грaдскa библиотекa „Карло Бијелицки”, Организациони одбор Вељкових дана у Сомбору и стручни жири доделио је Сави похвалницу и књигу 101 прича у 30 слова за његов састав „Моја прича” у којој можемо сви уживати. Браво за нашег ученика Саву и његову учитељицу Бобану Блажевић!
Буди толерантан - 2020.

Под слоганом "Буди толерантан" ученици наше школе су обележили Међународни дан толеранције. Преиспитали су се колико су толерантни прво они сами, а затим и људи око њих.
Вукова недеља 2020.

Окружно такмичење у стоном тенису 2020/21.

Ученици наше школе, вођени од стране ментора Александра Динића, наставника физичког и здравственог васпитања били су успешни и на одржаном Окружном такмичењу у стоном тенису, одржаном 22.10.2020. године у Неготину. Мушка и женска екипа освојила је 2. место екипно, док је Александра Лупуловић освојила такође 2. место појединачно.
Градско такмичење у стоном тенису 2020/21.

На Градском такмичењу у стоном тенису одржаном 19.10.2020.године наши ученици имали су запажене резултате: Мушка екипа: Влајић Матеја, Перић Вукашин, Адамовић Милош освојила је 1.место екипно Женска екипа: Лупуловић Александра, Крачуновић Милица, Билановић Зорана освојила је 1.место екипно. Лупуловић Александра (1. место појединачно) Крачуновић Милица (2. место појединачно). Честитке ученицима и њиховом ментору Александру Динићу, наставнику физичког и здравственог васпитања.
"Cooper cup"

И наши предшколци постижу одличне резултате у спорту. Андрија Станковић, који похађа припремни предшколски програм у матичној школи у Брестовцу је освојио 1.место на 40. јубиларном "Cooper cup" такмичењу у каратеу које је одржано 28.10.2020.године. Андрија је члан Карате клуба Бор.
"Дан интелигенције"

Ученици наше школе учествовали су у међународној акцији "Дан интелигенције", коју је покренула Менса Србије са идејом да се обележи дан њеног оснивања 1.октобар. Акција траје током целог месеца. Наши ученици 4-1, 1-3,2-3 и 3-3 су "тренирали" мозак разним логичким, изазовним и подстицајним задацима. Реализоване су следеће активности: 4-1: Израда и изложба танграма; 1-3: Знам да знам (геоплан и танграм); 2-3: Квиз (састављање танграма, уочавање геометријских фигура и решавање занимљивих логичких задатака); 3-3: Танграм и геометријске фигуре (састављање танграма и проналажење геометријских фигура на слици). Активности су реализовали учитељи Бобана Блажевић, Божидар Живковић, Јасна Стојановић Лападатовић и Мила Јовановић.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај