Фото галерија

ОСМИ МАРТ У ШАРБАНОВЦУ 2020.

Поводом Дана жена ученици припремног програма и првог образовног циклуса су у понедељак 9.3. 2020. године, припремили пригодан програм са својим учитељима и улепшали дан својим мајкама, бакама, теткама... У холу школе ученици су изложили своје радове које су са великом љубављу израђивали током читаве недеље.
НАЈВИШЕ НА СВЕТУ ВОЛИМ СВОЈУ МАМУ

Деца припремне предшколске групе у Брестовцу су заједно са својом васпитачицом обележила Дан жена радионицом "Највише на свету волим своју маму". Том приликом деца су говорила о својим мамама описујући њихове особине и тренутке које проводе заједно, као и разлоге због којих МАМА добија епитет СУПЕР МАМА. Деца су израдила поклоне и цветове како би својим мамама улепшала празник.
Радионица - Израда честитки поводом 8. марта

Ученици првог образовног циклуса у Метовници су са учитељицама Бојаном Табаковић и Аном Вељковић учествовали у изради честитки поводом 8. марта. Радионица је реализована 06.03.2020. године.
Изненађење за мајке поводом Дана жена!

Поводом прославе Дана жена ученици одељења V-1 су уз помоћ одељењског старешине Снежане Живковић припремили изненађење за своје мајке. Пригодним програмом, бираним стиховима и мудрим мислима о важности, значају и безусловној љубави мајке, ученици су исказали захвалност, љубав и поштовање. Мајкама су представили и колаж фотографија и видео клипова и поклонили честитке које су израдили у оквиру радионице „Најлепша мама на свету – моја мама!“ Честитамо празник свим мајкама наших ученика и желимо све најлепше!
ТАКМИЧЕЊЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ 2020.

Дана 03.03.2020. године реализовано је такмичење у малом фудбалу за девојчице. Ученицe наше школе освојиле су седмо место. Похваљујемо ученике као и њиховог ментора, наставника физичког и здравственог васпитања, Александра Динића.
ТАКМИЧЕЊЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА ДЕЧАКЕ 2020.

Дана 28.02.2020. године реализовано је такмичење у малом фудбалу за дечаке. Ученици наше школе освојили су треће место. Похваљујемо ученике као и њиховог ментора, наставника физичког и здравственог васпитања, Александра Динића.
Награда на конкурсу "Покренимо нашу децу"

Поносни смо што су ученици одељења 1/1 и њихова учитељица Невенка Петровић награђени на конкурсу "Покренимо нашу децу". Данас је осмехе ученика и запослених измамио велики пакет који је стигао на адресу наше школе са спортским реквизитима. Сада имамо одличан повод да у наредном периоду организујемо "Игре без граница". Браво за наше прваке и њихову учитељицу! Похвале и за остале ученике наше школе и њихове учитеље за учешће у конкурсу, који свакодневно део часа посвећују физичким активностима.
Креативна радионица "Марцишор"

Пролеће је стигло у наше клупе! Ученици првог образовног циклуса који у Брестовцу похађају наставу румунског језика данас су у оквиру креативне радионице "Марцишор" представили обичаје везане за овај празник. Марцишор се у Румунији обележава 1.марта и представља почетак пролећа, те се на тај дан поклањају наруквице од црвеног и белог конца које се носе све док не процвета прво дрво.
ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ

На општинском такмичењу из хемије, одржаном дана 1.3.2020. године у ОШ ,,Вук Караџић" у Бору, запажене резултате остварили су и ученици наше школе: Бобана Николић, Александра Крачуновић и Александра Лупуловић. Ученица Бобана Николић, освојила је 1. место, док ученице Александра Крачуновић и Александра Лупуловић нису оствариле пласман на виши ниво такмичења. Честитамо свим поменутим ученицима, а Бобани и њеном ментору, наставници хемије, Снежани Каличанин, желимо пуно успеха на окружном такмичењу!
ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

На градском такмичењу из технике и технологије које је одржано дана 1.3.2020. године у ОШ "Свети Сава" у Бору, ученици наше школе постигли су запажене резултате: Милица Курдумановић (6. разред) - 1. место Наталија Владић (6. разред) - 2. место Јелисавета Карунтановић (6. разред) - 3. место Матеа Кржановић (5. разред) - 3. место Јана Рајић (5. разред) - 4. место. Честитамо ученицима на постигнутим резултатима као и њиховом ментору наставници технике и технологије Ивани Поповић.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај