Фото галерија

БОНИС 2017

29.09.2017. године одржана је четврта по реду Ноћ истраживача. Ученици наше школе узели су учешће у овој активности. Приказали су огледе из биологије и хемије. Ученици су поред огледа припремили и квиз знања тако да су заинтересовани посетиоци имали прилику да путем квиза покажу своје знање из биологије и хемије. Реализатори ове активности били су Александар Богосављевић (наставник биологије) и Снежана Каличанин (наставница хемије).
Дечија недеља 2017.

Ученици млађих разреда ОШ "Станоје Миљковић", одељење у Шарбановцу заједно са својим учитељицама и васпитачицом обележили су Дечију недељу разним активностима. Подсетили су се некадашњих дечијих игара. Ученици су научили игре којих су се играли њихови родитељи, баке и деке. Своје стваралачке способности показали су у ликовној радионици кроз израду паноа за Дечију недељу. Посебну креативност и уметнички дух, ученици су показали у изради својих маски и костима. Били су веома оригинални. Ту њихову оригиналност и креативност могли су видети родитељи и наставници на журци под маскама. Најбоље маске су похваљене.
Излет из Верске наставе 2017

Дана 30. 09. 2017. године реализован је излет из Верске наставе у организацији вероучитељице Валентине Грујић, са ученицима из Шарбановца и Метовнице. Ученици су том приликом посетили манастире: Св Роман, Ђунис, Лешје, Св Петку и направили паузу у Крушевцу, уз обилазак цркве Лазарице.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ 2017.

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 28.04.2017. године Техничку школу у Бору. Обиласком учионица, фискултурне сале, лабораторија и других школских просторија ученици су се ближе упознали са образовним профилима и занимањима које ова школа нуди.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА ПУ БОР 2017.

Уоквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 27.04.2017. године ПУ Бор. Том приликом ученици су обишли главну дежурну службу, саобраћајну полицијску испоставу, просторије за задржавање и шалтер салу.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА КОМПАНИЈИ РАКИТА

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 26.04.2017. године компанију Rakita Exploration d.o.o. која се бави геолошким истраживањима где су се ближе упознали са пословима и радним задацима који се у овој компанији обављају.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА - ПОСЕТА ЕКОНОМСКО - ТРГОВИНСКОЈ ШКОЛИ 2017.

У оквиру Tима за Професионалну оријентацију ученици осмог разреда наше школе посетили су 25.04.2017. године Економско - трговинску школу у Бору. Уз радионице, практичне задатке, гледање видео клипова о животу школе и ваннаставним активностима и обилазак учионица ученици су се на најбољи начин упознали са образовним профилима које ова школа нуди.
УСКШЊА ПРИРЕДБА У МЕТОВНИЦИ 2017.

Дана 18.04.2017. године у Основној школи "Станоје Миљковић" у Метовници одржана је приредба поводом хајрадоснијег хришћанског празника Ускрса. Приредба се састојала из више сегмената: изложбе (најлепшег ускршњег јајета, најлепшег цртежа, најбољег литерарног рада), најјачег јајета, музичког дела и доласка песника. Ученици су били јако креативни. Награђени су најбољи радови. У реализацији приредбе учествовали су Жељко Станковић (наставник музичке културе), Дејан Марковић (наставник разредне наставе), Дијана Маринковић (наставник српског језика), Радомир Жоњић (наставник разредне наставе), Ана Бунановић (васпитач), Ивана Поповић (наставник техничког и информатичког образовања) и Магдалена Митић (наставник француског језика).
УСКРШЊА ИЗЛОЖБА - ШАРБАНОВАЦ 2017.

Поводом ускршњег празника у ОШ "Станоје Миљковић" у издвојеном одељењу у Шарбановцу организована је изложба дечијих ликовних радова и украшених ускршњих јаја а потом и такмичење - "Најјаче јаје". Ученици млађих разреда и предшколци су са својим учитељицама и васпитачицом показали креативност и маштовитост у украшавању и осликавању ускршњих јаја и ликовних радова. Најлепши радови су похваљени. Потом је одржано и такмичење. Уз дечији осмех, радост и такмичарски дух проглашен је победник.
ВАСКРШЊА ПРИРЕДБА У ШАРБАНОВЦУ 2017

Поводом највећег хришћанског празника Васкрсења Христовог, вероучитељица Валентина Грујић припремила је пригодну приредбу са ученицима седмог и осмог разреда који похаћају верску наставу. Приредба је одржана у четвртак 06.04. 2017. године у школи у Шарбановцу.