Фото галерија

Недеља школског спорта

Од 9. до 13. децембра у оквиру Недеље школског спорта одржана су спортска такмичења. Ученици нижих разреда такмичили су се у шаху, а ученици виших разреда у стоном тенису и шаху. Првопласираним ученицима подељене су дипломе. Организацију такмичења спровели су наставници физичког васпитања Тања Жикић и Александар Динић у сарадњи са учитељима.
Све моје љубави

Дана 20. 11. 2013. поводом обележавања Светског дана детета, на Дечијем одељењу Народне библиотеке у Бору, ученици ОШ „Станоје Миљковић“ из Брестовца организовали су радионицу за ученике трећег разреда ОШ „Душан Радовић“ из Бора. У осмишљавању и организовању радионице учествовали су: Милена Вељковић - педагог, Невенка Петровић - наставник разредне наставе, Александра Катић - професор разредне наставе, Дејан Марковић - професор разредне наставе, Жељко Станковић - наставник музичке културе.
Тимочки научни торнадо 2013

Дана 16.11.2013. године одржан је Други фестивал науке „Тимочки научни торнадо" у ОШ „Душан Радовић" у Бору, где су ученици ОШ „Станоје Миљковић" Брестовац узели учешће, заједно са својим професорима (Александар Богосављевић, проф.биологије; Снежана Каличанин, проф. хемије; Александра Катић, проф. разредне наставе). Изведено је неколико огледа из биологије, хемије и природе и друштва.
Сећања1

Грађанско васпитање - V3

Са једног часа грађанског васпитања у петом разреду из Шарбановца. Наставу реализовала Ирена Думитровић.
Етно кутак у Шарбановцу

Етно кутак у издвојеном одељењу у Шарбановцу воде и са својим ученицима уређују наставници Мила Јовановић, Александра Катић, Драгана Стојановић и Мира Стевановић. У овим активностима активно учествују и родитељи.
Свети Сава - Брестовац 2013

Огледни час - Александра Катић

Учитељица Александра Катић, у сарадњи са учитељицом Невенком Петровић, одржала је огледно-иновацијски час, 25.10.2012. год., ученицима другог разреда из Брестовца и Шарбановца. Предмет - природа и друштво; наставна тема - "Жива и нежива природа"; наставна јединица - Ваздух свуда око нас, ваздух услов живота.
Фестивал науке

Ученици виших разреда из Шарбановца, заједно са наставницом Миром Стевановић, посетили Фестивал науке који је одржан 10.11.2012. год. у Основној школи "Душан Радовић" у Бору.
У учионици

Ученици првог разреда из Шарбановца, 08.11.2011. године. Учитељица Александра катић.