Фото галерија

Зелени пакет и млади 2014

У октобру 2014. године наши ученици са наставником биологије Александром Богосављевићем, учествовали у реализацији пројекта "Зелени пакет треба да отворе и млади".
Дечја недеља 2014

Наступ наших ученика фолклорних секција Шарбановца и Метовнице, драмске и музичке секције из Брестовца, у оквиру Дечје недеље 2014.
Ликовна колонија 2014

Ликовна колонија на којој су учествовали ученици млаћих разреда Основне школе "Станоје Миљковић" Брестовац. Колонија је одржана 21 и 22. 08.2014. године у просторијама матичне школе у Брестовцу, а организовали су је и водили наставници разредне наставе Невенка Петровић, Мила Јовановић, Драгана Стојановић и Александра Катић.
Радионица - Народна библиотека Бор

Сарадници из Народне банке Србије организовали су у Народној библиотеци у Бору радионицу чији је циљ био да се ученици боље упознају са личностима чији се ликови налазе на новчаницама и са историјатом кованог новца на нашим просторима. Ученици петог разреда наше школе учествовали су у овој радионици.
АСТРОНОМИЈА - ПУТ ДО ЗВЕЗДА

Дана 12.06.2014.године у нашој школи реализована је радионица „Астрономија - пут до звезда“ у оквиру услуге професионалне орјентације. Идеја радионице је да се ученици упознају са астронимијом као науком, да испробају праксу и да на крају сами дођу до закључака шта је потребно да би неко био успешан астроном и коју школу је потребно завршити да би се добиле квалификације. Реализатори радионице били су наставници наше школе Милан Миленковић и Ивана Поповић. Радионица је реализована у потпуности и још мало више јер је искориштен моменат да се посматрају и Сатурнови престенови. Како слике говоре хиљаду речи погледајте слике за које се надамо да ће пренети делић атмосфере која је владала у току извођења радионице.
Сајам професионалне оријентације

Национална служба за запошљавање - Филијала Бор у уторак 20. маја 2014. године организовала је Сајам професионалне оријентације у Бору. Циљ Сајма је пружање релевантних информација о средњим школама у региону и помоћ у правилном избору занимања ученицима завршних разреда основних школа. Ученици наше школе посетили су овај сајам заједно са својим наставницима (Милан Миленковић, Ивана Поповић, Снежана Каличанин, Магдалена Митић) и педагогом школе Миленом Вељковић.
Васкрс 2014

Дана 16. 04. 2014. у Шарбановцу је одржана Васкршња изложба дечијих радова са тематиком Ускршњи празници. Радове су изложили ученици припремног разреда, као и сви ученици млађих разреда. У припреми Васкршње изложбе учествовали су учитељице Александра Катић, Драгана Стојановић, Мила Јовановић и васпитачица Ана Драгојић.
Осми март 2014

Приредбу са изложбом дечјих ликовних радова, приредили су ученици приремног разреда и ученици млађих разреда. У припреми приредбе учествовали: васпитач - Ана Драгојић и учитељи - Мила Јовановић, Драгана Стојановић, Александра Катић.
Одлазак у биоскоп

У договору са родитељима ученика, сви ученици одељења III-3, дана 06. 03. 2014. у 16 часова посетили су биоскоп „Звезда“ у Бору и одгледали 3 D пројекцију цртаног филма „Залеђено краљевство“.
Пиши као што говориш - квиз

23. децембра 2013. год. одржано је прво квиз такмичење под називом „Пиши као што говориш!“. Учествовале су екипе из Брестовца, Метовнице и Шарбановца. Тема квиза је била развој писмености, а ученици су показали своје знање о развоју српског језика, ћирилице, о Ћирилу и Методију, Светом Сави, Доситеју Обрадовићу, Вуку Стефановићу Караџићу, Петру Петровићу Његошу, Иви Андрићу и Десанки Максимовић.