Фото галерија

ЧИТАЛАЧКИ МАРАТОН У МЕТОВНИЦИ

Да читање није баук доказали су нам ученици старијих разреда из Метовнице. У оквиру пројекта Читалачки маратон који је подржало Министарство просвете, науке и технолошког развоја одржали су другу радионицу на тему: "О својој унутрашњости кроз роман "Ја, Алексија" Бранке Трифуновић". Да је дружење било забавно говоре нам осмеси учесника. Ментор Читалачког клуба и реализатор активности била је Дијана Маринковић, наставник српског језика.
Подела новогодишњих пакетића ученицима Шарбановца

Хвала свим људима добре воље и племенитог срца који су нам даровали новогодишње пакетиће и улепшали овај дан.
РАДИОНИЦА КРЕАТИВНОГ ПИСАЊА У БРЕСТОВЦУ

ПОЕТСКЕ РАДИОНИЦЕ КРЕАТИВНОГ ПИСАЊА ПОД НАЗИВОМ "ЦВЕТНИК" РЕАЛИЗУЈУ СЕ У КОНТИНУИТЕТУ ОД 2012. ГОДИНЕ. ДЕЦА СЕ ХРАБРЕ ДА МАШТАЈУ И ДА ПРОНАЂУ СВОЈ НАЧИН ДА СЕ ИЗРАЗЕ. ЈЕДНА ОВАКВА РАДИОНИЦА РЕАЛИЗОВАНА ЈЕ И У НАШОЈ ШКОЛИ ГДЕ ЈЕ МОДЕРАТОР БИО ДУШАН ПОП ЂУРЂЕВ. УЧЕНИЦИ СУ НА РАДИОНИЦАМА ПИСАЛИ ДРАМСКИ ТЕКСТ, КРАТКУ ПРИЧУ И ПЕСМУ. НАЈБОЉИ РАДОВИ ОБЈАВЉЕНИ СУ У ЗБОРНИКУ "РАЗЛИСТАНИ ЦВЕТНИК". СВИ УЧЕНИЦИ СТАРИЈИХ РАЗРЕДА УЧЕСТВОВАЛИ СУ У ОВОЈ АКТИВНОСТИ А НАЈБОЉИ РАДОВИ СУ НАГРАЂЕНИ. ТИЈАНА ИЛИЋ УЧЕНИЦА ОСМОГ РАЗРЕДА ОСВОЈИЛА ЈЕ ПРВУ НАГРАДУ ЗА КРАТАК ДРАМСКИ ТЕКСТ "РАЗГОВОР ИЗМЕЂУ ПИНОКИЈА И ДРВОСЕЧЕ" ДОК ЈЕ УЧЕНИЦА АНАМАРИЈА АНТОНИЈЕВИЋ ОСВОЈИЛА ПРВУ НАГРАДУ ЗА КРАТКУ ПРИЧУ "ДА САМ ЈУНАК ЈЕДНЕ КЊИГЕ".
Новогодишња приредба у Шарбановцу 2017.

Новогодишња приредба у Метовници 2017.

Новогодишња приредба у Брестовцу 2017.

БОЖИЋНА ПРИРЕДБА У ШАРБАНОВЦУ 2017.

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику Рођења Христовог - Божићу, дана 28.12.2017. године у нашој школи у Шарбановцу, одржана је Божићна приредба. У приредби су учествовали ученици старијих разреда који похађају часове верске наставе и грађанског васпитања. Организатор и реализатор приредбе била је вероучитељица Валентина Грујић.
Послали смо жеље Деда Мразу

У оквиру ликовне радионице учитељице Невенке Петровић, ученици матичне школе у Брестовцу реализовали су радионицу под називом "Послали смо жеље Деда Мразу". Помоћ у реализацији радионице несебично су пружиле учитељице Бобана Блажевић, Зорица Андрејић и Зорица Калиновић.
УЛИЦА ДЕЧИЈЕГ ОСМЕХА 2017.

"СМЕШНА БАЈКА"

Молијер је рекао: "Комедија поправља људе забављајући их." Били смо у позоришту и дивно смо се провели. Уживали смо у представи. Силно смо се смејали и пристојно смо се понашали. Одељење 5/1 и наставница српског језика Гордана Станковић на сцени Музичке школе "Миодраг Васиљевић" у Бору након представе "Смешна бајка" - Драмског студија за децу.