Фото галерија

ПРОЛЕЋНО КОЛО

Ученици одељења 2/3 су ове седмице радили на пројекту "Пролећно коло". У наставку је наша мала изложба радова, коју делимо са вама.
ВЕРСКА НАСТАВА

Вредни су и наши ученици на виртуелним часовима Верске наставе. Похвале за ученике и њиховог предметног наставника Валентину Грујић. Понашајмо се у складу са поруком коју су нам послали ученици, написану.
Плашинте- традиционално јело

Ученици који похађају наставу Влашки говор са елементима националне културе су уз подршку наставнице Бојане Табаковић и својих укућана припремили Плашинте- традиционално јело. Одличан повод да се укућани окупе за трпезом, уживају у укусу, а пре тога у припреми овог укусног јела. Ко не зна научиће да спрема Плашинте, у исто време деца ће вежбати моторику, могу се отворити разна питања о текстури, бојама, намени производа, стањима -шта се дешава када помешамо нешто што је течно и чврсто... Биће ту и пуно смеха, прича из давнина...
Светлост и сенка, природно и вештачко осветљење

Ученици првог разреда су креирали своје позориште. Ево још једног дивног предлога како се забавити код куће и нешто ново научити. Наравно, окупите чланове породице (укућане) да погледају представу коју сте припремили. Похвале за прваке и њихове учитељице.
ДУГА ИЗАЗОВ

Широм света кружи једна лепа идеја - Хајде да направимо, нацртамо дугу и залепимо је на свој прозор! Нашим ученицима се допала идеја и овим путем делимо са вама њихове радове❣️ Дуга представља наду и оптимизам, веру да ће се и после овог тмурног периода појавити лепи и весели дани ☀️. Позивамо и друге ученике да се укључе у овај занимљив изазов, нацртају дугу и пошаљу своје слике
Ученица Александра Крачуновић 7/3 вредно пише Читалачки дневник

За наше драге баке и деке

Постоје неке мале ,али важне ствари.Ми смо учинили један мали гест поштовања нашим бакама и декама.Направили смо луткице и написали писма подршке,да знају да смо уз њих док су у изолацији због вируса. Ученик трећег и ученици првог разреда из Шарбановца
ЧИТАЛАЧКИ ДНЕВНИЦИ У ПРИПРЕМИ

И наши Читалићи вредно раде на својим Читалачким дневницима ❤️ Паузе између виртуелних часова користе за читање и илустрације прочитаног. Све похвале за Читалиће, њихове родитеље и менторе.
СТИГЛА НАМ ЈЕ ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА

Као што знате ванредно стање је у земљи. У мору неизвесности, помешаних емоција страха, туге, љубави наши ученици ажурно прате наставу на даљину, путем телевизије, на разне начине комуницирају са својим наставницима уз огромну подршку родитеља! Стигла је и прва електронска пошта са продуктима Пројектне наставе. На најлепши начин шаљемо шарену пролећну поруку.
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ 2020.

На општинском такмичењу из биологије, одржаном 15.3.2020. године у ОШ ,,Вук Караџић" у Бору, ученици наше школе остварили су фантастичне резултате и то: Бобана Николић (7/1) - 2. место (91 поен) Александра Лупуловић (7/3) - 2. место (91 поен) Лука Стојкановић (7/3) - 3. место (90 поена) Честитамо свим поменутим ученицима и њиховом наставнику биологије, Александру Богосављевићу. Пуно успеха у наредном кругу такмичења!

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај