Фото галерија

Окружно такмичење у стоном тенису

Дана 10.10. 2019. године у Неготину је одржано окружно такмичење у стоном тенису. Екипа у саставу Александра Лупуловић, Анђела Пезеровић и Јелица Станковић, освојила је прво место и остварила пласман на републичко такмичење. У појединачној конкуренцији ученица Александра Лупуловић заузела је друго место. Све похвале ученицама као и њиховом ментору, наставнику физичког и здравственог васпитања, Александру Динићу. Ученицама желимо пуно успеха у даљем такмичењу.
Награђени најбољи ученици и њихови ментори

Дана 04.10.2019.године су у Музичкој школи у Бору награђени најбољи ученици борских основних и средњих школа и њихови ментори за постигнуте успехе у претходној школској години. Награде су добили носиоци Вукове дипломе (Мила Марић и Јелена Адамовић). Награђени су и ученици који су остварили једно од прва три места на републичким такмичењима (Наталија Владић и Анђела Ђурић) као и њихови ментори (Ивана Поповић и Јасна Стојановић Лападатовић). Честитамо свим добитницима награда.
Такмичење у мини рукомету у Злоту

Поводом обележавања Дана школе ОШ "Петар Радовановић" у Злоту, 4.10.2019. одржано је такмичење у мини рукомету на ком су учествовале ученице наше школе освојивши 2. место. Све похвале ученицама као и њиховом ментору, Тањи Жикић, наставници физичког и здравственог васпитања.
Градско такмичење у стоном тенису

На Градском такмичењу у стоном тенису које је одржано 01.10.2019. године нашу школу представљали су Немања Анић и Јован Кринић у мушкој, и Александра Лупуловић и Анђела Пезеровић у женској конкуренцији. Женска екипа освојила је 1. место у екипној конкуренцији и тиме изборила пласман на окружно такмичење. У појединачној конкуренцији дечаци су у групи од 5. - 10. места, а код девојчица Александра Лупуловић освојила је 1. место, док је Анђела Пезеровић освојила 2. место. Све похвале ученицима као и њиховом ментору, наставнику физичког и здравственог васпитања, Александру Динићу. Ученицима желимо пуно успеха на наредном такмичењу.
"ТИМОЧКИ НАУЧНИ ТОРНАДО" Књажевац 2019.

Караван науке се захуктава... Дана 28.9.2019. године ученици наше школе узели су учешће на Фестивалу науке у Књажевцу где су са својим менторима, наставником биологије Александром Богосављевићем и наставницом хемије Снежаном Каличанин, приказали различите активности из области биологије и хемије. Да наука може бити и уживање говоре слике у прилогу. :)
БОРСКА НОЋ ИСТРАЖИВАЧА 6

27.9.2019. године одржана је шеста по реду Ноћ истраживача, БОрска Ноћ Истраживача. Ученици наше школе узели су учешће у овој активности приказавши огледе из биологије и хемије. Реализатори ове активности били су Александар Богосављевић (наставник биологије) и Снежана Каличанин (наставница хемије).
Дан школе "3. октобар" - мини рукомет

Поводом обележавања Дана школе "3.октобар", дана 27.9.2019.године, ученици наше школе учествовали су у такмичењу - мини рукомет - освојивши 4. место. Све похвале нашим ученицима, као и ментору Тањи Жикић, наставнику физичког и здравственог васпитања.
ЗЕЛЕНЕ ОАЗЕ БОРА

У периоду од 23.8.2019. до 21.9.2019. године ученици наше школе и школе ,,Душан Радовић“ похађали су еколошку школу која је реализована као део пројекта ,,Зелене оазе Бора“. Еко школа је реализована тродневним боравком у планинарском дому у Злоту истраживањем подручја Лазаревог кањона и Дубашнице, као једнодневним едукативним излетима на планинама Велики Крш и Стол. Носиоци пројекта су Министарство заштите животне средине, УГ ,,Village“ и Друштво младих истраживача, а реализатори пројекта су наставници биологије Александар Богосављевић и Наташа Ранђеловић.
ТФЦ у Шарбановцу

Дана 18.09.2019. године, издвојено одељење Шарбановaц посетили су др Нада Штрбац, декан ТФ Бор и др Љубиша Балановић који је иначе бивши ученик ове школе. Са задовољством су обишли школске просторије, дружили се са ученицима и наставницима. Фолклорна секција издвојеног одељења Шарбановац већ дуги низ година успешно представља нашу школу на Међународној октобарској конференцији рудара и металурга коју организује ТФ Бор. Било нам је задовољство угостити ове, увек нам, драге госте.
ЗАВРШНА ПРИРЕДБА У ШАРБАНОВЦУ

Дана 13.06.2019. године одржана је завршна приредба ученика ОШ "Станоје Миљковић" издвојеног одељења у Шарбановцу под називом "Не учимо за школу него за живот".