Фото галерија

Дан сигурности на интернету 2021.

Ученици другог и четвртог разреда у Шарбановцу обележили су Дан сигурности на интернету. Похвале за ученике и учитељицу Јасну Стојановић-Лападатовић. Пажљиво прочитајте поруке, сви можемо бити у ризику уколико интернет не користимо на прави начин. Будимо мудри.
Турнир у шаху 2021.

Велико интересовање ученика за шах, наметнуло је одржавање шаховског турнира. Турнир је одржан у продуженом боравку, а организатор турнира је учитељ продуженог боравка у Шарбановцу. Овај турнир не би био одржан без помоћи учитеља издвојеног одељења. Прво место је освојио Душан Кринић III- 3, друго место Василије Несторовић I - 3, a treće mesto Зорана Грујић II-3. Сви ученици су добили похвалнице, а прва три места дипломе и пригодне награде. Све похвале за ученике ИО Шарбановац.
Смешне приче и песме

Обележили смо 1. јануар, дан када је рођен великан наше књижевности Бранко Ћопић учешћем на Шестом литерарном конкурсу „Смешнe причe и песме“ у организацији Дечијег културног центра Београда где су ученици четвртог разреда добили групну диплому за своје радове. Похвале за четвртаке и њихову учитељицу.
Школска слава Свети Сава у доба короне

Школска слава Свети Сава у доба короне И ове године ученици наше школе обележили су школску славу Светог Саву. Обележавање је протекло у мало другачијој атмосфери, маска, дистанца и без хора са свима нама познатом химном. Као и сваке године Тим за културне активности организовао је наградни темат за најбоље литерарне и ликовне радове. Литерарни темат је организован за све ученике од првог до осмог разреда, али ликовни за наше мале предшколце. Као и сваке године ученици су се одазвали и показали нам како лепо пишу. Награђени ученици на литерарном темату првог образовног циклуса у Метовници су: 1. Марија Најдановић III-2 2. Никола Крачуновић III-2 3. Стеван Станојевић IV-2 Награђени ученици на литерарном темату другог образовног циклуса у Метовници су: 1. Милица Крачуновић VII-2 2. Анђела Фусијановић V-2 3. Драгана Пантелић V-2 Награђени ученици на литерарном темату првог образовног циклуса у Шарбановцу су: 1. Новак Стоиљковић II-3 2. Ивана Илић III-3 3. Далибор Ђурић III-3 Награђени ученици на литерарном темату другог образовног циклуса у Шарбановцу су: 1. Александра Крачуновић VIII-3 2. Николина Перић VI-3 3. Наталија Владић VII-3 Награђени ученици на литерарном темату првог образовног циклуса у Брестовцу су: 1. Милан Милошевић IV-1 2. Сава Радивојевић IV-1 3. Алекса Јаношевић II-1 Награђени ученици на литерарном темату друог образовног циклуса у Брестовцу су: 1. Бобана Николић VIII-1 2. Матеа Кржановић VI-1 3. Ирена Николић VI-1 Предшколци са све три локације учествовали су на ликовном темату и сви су добили награде за групне радове. Дух православља ширио се нашом школом и овој тешкој ситуацији.
Икаборг - чаробна књига

Издавачка кућа Чаробна књига је у име победнице конкурса Милене Николић ученице IV-1, за илустрацију књиге „Икабог“ из пера Џ. К. Роулинг донирала комплет књига у вредности од 12 хиљада динара библиотеци наше школе, коју је Милена изабрала за установу која ће примити донацију. Захваљујемо се издавачкој кући Чаробна књига на магичним књигама које су донирали библиотеци наше школе као и Милени Николић на креативности која нам је донела велику радост. Развијајмо заједно љубав према књижевности и уметности, читајмо књигу „Икабог“ са Миленином илустрацијом као и остала дивна издања Чаробне књиге.
"Икаборг"

Ученица IV-1 Милена Николић је победила на „Икабог” ликовном конкурсу коју су организовали издавачка кућа Чаробна књига и ауторка бајке Џ. К. Роулинг која је такође написала романе о Харију Потеру. Милена је освојила књиге и захвалницу за своју илустрацију сиротанских колача који су пали на земљу, њена илустрација краси штампано издање бајке „Икабог” Џ. К. Роулинг, у издању Чаробне књиге. Милена и остали ученици IV-1 су били вредни прочитали су и илустровали бајку „Икабог” а сада је ред на вас! Бајку можете наручити на сајту Чаробне књиге или је пронаћи у некој од књижара, библиотека. Похвале за Милену и њену учитељицу Бобану Блажевић.
Поздрав од ученика шестог разреда

Вредни и креативни ученици шестог разреда матичне школе овим путем шаљу честитке свим здравственим и просветним радницима у знак захвалности за труд и посвећени рад.
У сусрет новој години 2021.

У сесрет Новој години
Вишња у вртићу

Деца припремног предшколског програма су и ове године активни учесници пројекта Читалићи. Са својом васпитачицом Аном Драгојић реализовали су радионицу -Обуци књижевне пријатеље, "Вишња у вртићу".
„Домовина се брани лепотом и знањем“

Четвртаци матичне школе у Брестовцу добили су специјалну групну награду, похвале и захвалнице за ликовне и литерарне радове којима су учествовали на међународном конкурсу „Домовина се брани лепотом и знањем“ у организацији Дечјег културног центра Београда. Браво за наше четвртаке и њихову учитељицу Бобану Блажевић

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај