Фото галерија

НАГРАЂЕНИ УЧЕНИЦИ

Награђени радови на ликовном и литерарном темату који је наша школа покренула поводом облежавања Дана духовности и Школске славе Свети Сава.
СВЕТИ САВА - радионица

Како би деци што боље приближили лик и дело Светог Саве, осим уобичајених активности у виду обраде текстова, усвајања стихова, цртања, сликања, реализована је активност у којој је задатак деце био да на основу саслушаног текста нацртају за сваки стих цртеж којим ће приказати на шта их тај стих асоцира. Осим што је овакав метод рада деци занимљив, помаже им да боље разумеју и запамте саслушан текст, да се креативно изразе, развијају сарадничке односе. У овој активности учествовала су деца припремне предшколске групе и ученици првог разреда наше школе у издвојеном одељењу у Метовници. Активност је реализовала Ана Бунановић, васпитач.
САВИНДАН У МЕТОВНИЦИ 2019.

У ОШ ,,Станоје Миљковић", издвојеном одељењу школе у Метовници, и ове године традиционално је, пригодном приредбом и сечењем славског колача уз присуство свештеника, обележена школска слава Свети Сава.
САВИНДАН У БРЕСТОВЦУ 2019.

У ОШ "Станоје Миљковић" у Брестовцу данас је пригодном приредбом и сечењем славског колача уз присуство свештеника, обележена школска слава Свети Сава. Након химне Светом Сави, коју је отпевао школски хор, директор школе, Александар Влаховић обратио се присутним ученицима, колегама и гостима пригодним говором.
САВИНДАН У ШАРБАНОВЦУ 2019.

У ОШ "Станоје Миљковић", издвојеном одељењу школе у Шарбановцу, и ове године традиционално је, пригодном приредбом и сечењем славског колача уз присуство свештеника, обележена школска слава Свети Сава.
У потрази за књижевним јунацима

Данас, 15. јануара у матичној школи, у оквиру пројекта "Читалићи 2019." реализована је активност "Улица књижевних јунака", у којој су учествовали ученици одељења 5/1 и 7/1. Две групе ученика су путем тачних одговора на постављена питања долазиле до нових локација и кретале се по унапред креираној маршути. На занимљив начин, ученици су се подсетили књижевних јунака- Биберче, капетан Џон Пиплфокс,Аги, Ема, Надежда... Путем слика преносимо вам део атмосфере...
Приредба посвећена Божићу

14. јануара у ОШ "Станоје Миљковић" у Метовници, реализована је приредба са ученицима који похађају верску наставу. Реализатор приредбе била је Валентина Грујић наставница верске наставе у сарадњи са наставником музичке културе Жељком Станковићем.
Новогодишња приредба у Метовници

Желећи да ову годину завршимо са осмехом на лицу, као што смо је и почели, последњег радног дана ове календарске године у Метовници је одржана Новогодишња приредба. У приредби су учествовала деца припремне предшколске групе и ученици првог и другог образовног циклуса. Како је изгледало покушајте да замислите на основу фотографија. После приредбе ученицима школе подељени су пакетићи који су сакупљени у оквиру акције "Поклон за друга" са циљем подстицања добронамерности, несебичности, солидарности и пријатељства међу децом. Након тога, уследила су одељењска дружења. Ове недеље у нашој школи била је организована и продајна изложба. У припреми приредбе учествовали су Дијана Маринковић, Зорица Јелић, Жељко Станковић, Дејан Марковић, Радомир Жоњић и Ана Бунановић.
У сусрет Новој години

Поводом предстојећих новогодишњих празника данас је у ОШ "Станоје Миљковић" у Шарбановцу одржана приредба. Приредби су присуствовали родитељи ученика, учитељи и наставници. Учешће у приредби узели су ученици првог образовног циклуса као и деца припремног предшколског програма који су уз помоћ својих учитеља и васпитача приредили богат програм. На сцени су наступили мали глумци и рецитатори а било је места и за игру. Након приредбе реализована је продајна изложба дечијих радова као и традиционално сликање са Деда Мразом и подела новогодишњих пакетића. У организацији и реализацији ових активности учествовали су учитељи Јасна Стојановић Лападатовић, Божидар Живковић, Бобана Блажевић, Мила Јовановић и васпитач Ана Драгојић.
Новогодишња радионица у Метовници „Новогодишње жеље“

За ученике издвојеног одељења у Метовници 21.12. 2018. реализована je радионица „Новогодишње жеље“. Ученици првог и другог образовног циклуса учествовали су у изради украса за дечији вашар који ће бити реализован у Бору, а затим су направили мале поруке за Деда Мраза које су садржале њихове новогодишње жеље. Разговарали су о томе како проводе празнике, о значају породице, о умерености и скромности у жељама, о плановима везаним за долазећу годину.Ученици свих одељења у Метовници учествовали су у украшавању јелке у холу школе, а на јелци су место нашле и њихове поруке за Деда Мраза. Ученици су цртали, певали размењивали идеје и квалитетно и креативно провели време у дружењу. За реализацију активности били су задужени чланови Вршњачког тима, ученице осмог разреда Весна Бобић, Анастасија Марковић и Анђела Вујић и координатори рада тима Снежана Живковић и Ана Бунановић.